Perie cu aer cald Remington Style & Curl AS404, 400W, 2 trepte de temperatura, 2 accesorii, Negru pe XSales.ro si Doraly
  • Valuta :
    RON
  • Limba :
    Romana

Perie cu aer cald Remington Style & Curl AS404, 400W, 2 trepte de temperatura, 2 accesorii, Negru

Cod intern: xsales_367329366
Vizualizari: 0 / Achizitii: 0
Pret:   78.0 RON

Acest produs este publicat in categoria Mall Si Hypermarket la data de 25-11-2022: 04:11 si vandut de Doraly. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate. ( alege finantarea potrivita )

  • Produs cu garantie

  • Livrare direct din stocul fizic al Doraly

  • Retur gratuit minim 14 zile de la data achizitiei

Perie cu aer cald Remington Style & Curl AS404, 400W, 2 trepte de temperatura, 2 accesorii, Negru Style & Curl de la Remington te ajuta sa obtii o multime de coafuri in doar cateva minute. Acest airstyler inteligent te ajuta sa economisesti timp atunci cand te pregatesti, uscandu-ti parul in timp ce te coafezi. Pe langa faptul ca Style & Curl te ajuta sa-ti usuci parul rapid datorita motorului de 400W, cu ajutorul lui poti obtine o serie intreaga de coafuri minunate in timp ce acesta isi canalizeaza aerul cald prin accesoriile speciale – oferindu-ti un par superb si stralucitor in fiecare zi. Datorita celor doua trepte de temperatura detii intotdeauna controlul si iti poti coafa parul cum doresti, avand in vedere si tipul parului. Alege temperatura mai scazuta pentru parul mai scurt si mai subtire, iar pentru parul mai gros si mai lung temperatura mai ridicata. Mai Multe Coafuri – Un Singur Aparat Poti alege intre doua accesorii; accesoriul mai mic de 19mm este ideal pentru parul mai scurt si este perfect pentru obtinerea unor bucle mici sau a unor suvite ondulate. Peria mai mare de 25mm te ajuta sa iti creezi bucle voluminoase si elastice si sa adaugi forma coafurii Remington De peste 70 de ani, Remington a ajutat lumea sa se pregateasca. Experti in inovatii, ne mandrim ca suntem mereu in pas cu tehnologiile de top si lucram cu stilisti profesionisti din intreaga lume pentru a crea produse care functioneaza perfect si pentru a oferi de fiecare data rezultate superioare.
Nota clientilor