Cum sa gatesti cu alimente care combat cancerul - Richard Beliveau, Denis Gingras

Cod intern: xsales_11522027
Vizualizari: 32 / Achizitii: 23
Pret:   73.15 RON

Acest produs este publicat in categoria Librarie la data de 10-10-2023: 10:10 si vandut de Libris. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate. ( alege finantarea potrivita )

  • Produs cu garantie

  • Livrare direct din stocul fizic al Libris

  • Retur gratuit minim 14 zile de la data achizitiei

Cum sa gatesti cu alimente care combat cancerul s-a vandut in peste 200 000 de exemplare numai in Canada si a declansat o revolutie profunda in intelegerea noastra asupra alimentelor cu proprietati anticancer. Acum ca stim despre calitatile minunate pe care le au pentru sanatatea noastra ceaiul verde, ciocalata neagra sau vinul rosu, cum invatam sa le incorporam in dieta noastra zilnica? Anticipand aceasta dilema, autorii Richard Bdiveau si Denis Gingras au facut inca o data echipa si impreuna cu bucatari profesionisti de talie mondiala au creat cartea Cum sa gatesti cu alimente care combat cancerul . Retetele cuprinse in interiorul acestei carti sunt alese cu multa atentie si diversificate astfel incat sa raspunda pe deplin si nevoilor unei diete vegetariene. Ingredientele sunt usor de gasit, iar acest lucru este cu adevarat minunat! Cu usurinta poti dobandi un lucru atat de valoros: starea ta de bine! Este mai mult decat o carte; este un izvor de informatii folositoare si competente care te ajuta nu doar sa previi aparitia cancerului sau sa ii stopezi evolutia, ci si sa iti pastrezi sanatatea! Bazata pe informatii din cercetari stiintifice recente, Cum sa gatesti cu alimente care combat cancerul este completarea esentiala a bestsellerului international Alimente care combat cancerul . Richard Beliveau detine catedra de Prevenire si Tratament al Cancerului la Universitatea din Qubec, Montreal, unde este profesor de biochimie. De asemenea, este directorul Laboratorului de Medicina Moleculara al Spitalului UQAM-Sainte-Justine (Centrul de cancerologie Charles-Bruneau), unde isi desfasoara activitatea de cercetare si coautorul acestei carti, Denis Gingras.
Nota clientilor