In toate cele 25 de carti care mi-au aparut pana in prezent am scris despre o alimentatie corecta care ne ajuta sa ne pastram sanatatea. Un accent deosebit am pus pe hrana vie, apoi pe bucataria creativa (o combinatie de fierturi la care se adauga cruditati in proportie de 50-75%, de aici fiind excluse prajelile). Nu trebuie sa uitati ca orice corp gras (ulei, unt, margarina, untura) numai daca este incalzit la 38 grade C devine cancerigen, ca sa nu mai vorbim de alte produse alimentare care se rumenesc in grasimi. Este foarte adevarat ca sunt placute la gust, dar numai pentru cerul gurii, pentru ca stomacului si intestinelor nu le aduc decat mari suferinte odata cu trecerea timpului. In lucrarea de fata o sa gasiti o buna parte de retete ale bucatariei creative, dar nu lipsesc nici retetele de hrana vie preparate dupa bucataria fara foc, retete pe care le-am experimentat intr-o perioada lunga de timp, incepand cu peste 50 de ani in urma cand, datorita lor, am scapat cu bine de o boala necrutatoare - cancerul. M-am convins asadar pe deplin ca hrana naturala este mult mai sanatoasa si mult mai hranitoare. - Elena Nita Ibrian
Scrie parerea ta
Frumusete si sanatate prin hrana vie - Elena Nita Ibrian
Ai cumparat produsul Frumusete si sanatate prin hrana vie - Elena Nita Ibrian ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
In toate cele 25 de carti care mi-au aparut pana in prezent am scris despre o alimentatie corecta care ne ajuta sa ne pastram sanatatea. Un accent deosebit am pus pe hrana vie, apoi pe bucataria creativa (o combinatie de fierturi la care se adauga cruditati in proportie de 50-75%, de aici fiind excluse prajelile). Nu trebuie sa uitati ca orice corp gras (ulei, unt, margarina, untura) numai daca este incalzit la 38 grade C devine cancerigen, ca sa nu mai vorbim de alte produse alimentare care se rumenesc in grasimi. Este foarte adevarat ca sunt placute la gust, dar numai pentru cerul gurii, pentru ca stomacului si intestinelor nu le aduc decat mari suferinte odata cu trecerea timpului. In lucrarea de fata o sa gasiti o buna parte de retete ale bucatariei creative, dar nu lipsesc nici retetele de hrana vie preparate dupa bucataria fara foc, retete pe care le-am experimentat intr-o perioada lunga de timp, incepand cu peste 50 de ani in urma cand, datorita lor, am scapat cu bine de o boala necrutatoare - cancerul. M-am convins asadar pe deplin ca hrana naturala este mult mai sanatoasa si mult mai hranitoare. - Elena Nita Ibrian
Acorda un calificativ