Cartea isi propune sa ajute celiacii si persoanele intolerante la gluten sa-si adapteze alimentatia la cerintele organismului lor, satisfacand in acelasi timp papilele gustative cu ajutorul unor retete alternative. Boala celiaca devine o oportunitate de a stimula creativitatea in bucatarie. Ingredientele pot fi diferite si combinatiile pot fi neobisnuite, dar sanatatea si placerea ating in sfarsit un echilibru intr-un triumf al mirosurilor, aromelor si texturilor. Intre paginile cartii gasiti 85 de retete pentru:aperitive, feluri principale, garnituri si deserturi,produse de panificatie. In "INTRODUCERE" sunt informatii detaliate despre aparatul digestiv; despre boala celiaca, cauzele si simptomele acesteia; despre diagnosticarea bolii si despre complicatii asociate acesteia; despre cum sa facem fata cu succes acestei boli; despre sensibilitatea la gluten si sindromul de colon iritabil. Sunt inserate si tabele cu cerealele si alimentele interzise sau periculoase; dar si alimentele permise. Totodata este propus un exemplu de organizare a unui regim bine planificat pentru o saptamana.
Scrie parerea ta
Fara gluten. Retete gourmet - Maurizio Cusani, Cinzia Trenchi
Ai cumparat produsul Fara gluten. Retete gourmet - Maurizio Cusani, Cinzia Trenchi ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Cartea isi propune sa ajute celiacii si persoanele intolerante la gluten sa-si adapteze alimentatia la cerintele organismului lor, satisfacand in acelasi timp papilele gustative cu ajutorul unor retete alternative. Boala celiaca devine o oportunitate de a stimula creativitatea in bucatarie. Ingredientele pot fi diferite si combinatiile pot fi neobisnuite, dar sanatatea si placerea ating in sfarsit un echilibru intr-un triumf al mirosurilor, aromelor si texturilor. Intre paginile cartii gasiti 85 de retete pentru:aperitive, feluri principale, garnituri si deserturi,produse de panificatie. In "INTRODUCERE" sunt informatii detaliate despre aparatul digestiv; despre boala celiaca, cauzele si simptomele acesteia; despre diagnosticarea bolii si despre complicatii asociate acesteia; despre cum sa facem fata cu succes acestei boli; despre sensibilitatea la gluten si sindromul de colon iritabil. Sunt inserate si tabele cu cerealele si alimentele interzise sau periculoase; dar si alimentele permise. Totodata este propus un exemplu de organizare a unui regim bine planificat pentru o saptamana.
Acorda un calificativ