Friteuza electrica profesionala dubla Master Cook, 2x8 litri, 2x3500 W, inox, cu robinet scurgere ulei

Cod intern: xsales_1403457
Producator: Hendi
Vizualizari: 64 / Achizitii: 43
Pret:   1850.0 RON

Acest produs este publicat in categoria Casa Si Gradina la data de 30-09-2023: 05:09 si vandut de Micul Meserias. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate. ( alege finantarea potrivita )

  • Produs cu garantie

  • Livrare direct din stocul fizic al Micul Meserias

  • Retur gratuit minim 14 zile de la data achizitiei

Descriere:Friteuza electrica profesionala Master Cook, ideala pentru gastronomie si potrivita pentru uz casnic.Friteuza electrica Hendi este realizata din inox, iar posibilitatea scoaterii recipientului pentru grasime faciliteaza curatarea completa a dispozitivului si a tuturor componentelor sale.Friteuzele din gama "Mastercook" sunt fabricate din inox 18/10Element detasabil cu functie oprire cand este indepartatContainer ulei in forma de V pentru imbunatatire zona receButoanele de control cu lampile de avertizare ale temperaturii se gasesc pe partea superioara a echipamentuluiUn termostat asigura friteuza sa nu se supraincalzeasca, poate fi repornita prin intermediul butonului de resetare aflat sub elementCosul de prajire cu maner lung transforma acest model intr-un echipament deosebit pentru utilizare intensivaToate friteuzele se livreaza cu cos(uri) si capace. Prevazuta cu 2 robinete scurgere ulei pt o curatare facila.Dimensiuni: 515x605x(H)345 mm, 2x3500W, 230VTemperatura friteuzei este controlata de un termostat ajustabil. De asemenea, un termostat suplimentar de siguranta protejeaza friteuza de supraincalzire precum si un element de control detasabil echipat cu protectie suplimentara creste nivelul de siguranta in timpul folosirii friteuzei electrice Hendi.Friteuza electrica Master Cook. este echipata cu un Led luminios care indica conectarea friteuzei la electricitate si o lumina de functionare a incalzitorului care va informeaza ca s-a atins temperatura dorita.Este echipata si cu o optiune moderna de „zona rece” astfel incat rezidurile rezultate din prajire cad in zona rece unde temperatura uleiului este mai mica si nu se ard repede. Recipientul pentru ulei este marcat un nivel minim si maxim de incarcare, toate materialele folosite la constructia friteuzelor sunt de cea mai buna calitate.Alimentare retea 220V
Nota clientilor