În cartea de față, Galina Șatalova continuă discuția despre sănătatea fizică și spirituală a omului, începută în volumul intitulat Metoda de vindecare naturală. În esență, ea vede în alimentația inadecvată cauza a numeroase neplăceri. Întemeiată pe rezultatele cercetărilor științifice, teoria alimentației terapeutice a Galinei Șatalova este clădită pe principiul oportunității energetice. Conform acestei teorii, în afară de hrană, există mai multe canale prin care organismul acumulează energie – inclusiv din cosmos, prin razele solare, prin aerul plin de miresme al pădurilor și al pajiștilor pline de vegetație. Autoarea consideră că normele moderne de alimentație depășesc de cinci ori nevoile naturale ale omului. În plus, folosirea în alimentație a cărnii și a altor ingrediente bogate în calorii reduce durata de viață dăruită omului de natură. Prin urmare, un rol important în consolidarea sănătății îl joacă alimentele ce conțin puține calorii, puține proteine și multe dintre proprietățile lor biologice inițiale. De asemenea, alimentația contribuie în mod fundamental la prevenirea și tratarea afecțiunilor cardiovasculare și oncologice
Scrie parerea ta
Alimentaţia terapeutică
Ai cumparat produsul Alimentaţia terapeutică ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
În cartea de față, Galina Șatalova continuă discuția despre sănătatea fizică și spirituală a omului, începută în volumul intitulat Metoda de vindecare naturală. În esență, ea vede în alimentația inadecvată cauza a numeroase neplăceri. Întemeiată pe rezultatele cercetărilor științifice, teoria alimentației terapeutice a Galinei Șatalova este clădită pe principiul oportunității energetice. Conform acestei teorii, în afară de hrană, există mai multe canale prin care organismul acumulează energie – inclusiv din cosmos, prin razele solare, prin aerul plin de miresme al pădurilor și al pajiștilor pline de vegetație. Autoarea consideră că normele moderne de alimentație depășesc de cinci ori nevoile naturale ale omului. În plus, folosirea în alimentație a cărnii și a altor ingrediente bogate în calorii reduce durata de viață dăruită omului de natură. Prin urmare, un rol important în consolidarea sănătății îl joacă alimentele ce conțin puține calorii, puține proteine și multe dintre proprietățile lor biologice inițiale. De asemenea, alimentația contribuie în mod fundamental la prevenirea și tratarea afecțiunilor cardiovasculare și oncologice
Acorda un calificativ