Un plan de patru saptamani pentru reprogramarea microbiomului, refacerea sanatatii si pierderea in greutate In Superintestinul, dr. Williams Davis isi continua cercetarile incepute in seria Wheat Belly, aprofundandu-le si demonstrand faptul ca, din cauza unei diete care contine alimente ultraprocesate, a pesticidelor folosite in agricultura si a abuzului de antibiotice, din intestinul nostru lipsesc multe bacterii benefice sanatatii. Drept urmare, multi dintre noi am pierdut controlul asupra sanatatii, greutatii, dispozitiei si chiar comportamentului nostru. Vechile bacterii care ne mentineau functionalitatea intestinala si facilitau digestia au disparut treptat, fiind inlocuite de microbi nocivi pentru sanatatea noastra fizica si psihica. O consecinta majora este suprapopularea bacteriana a intestinului subtire, o afectiune tot mai extinsa si profunda, de care sufera 30% din populatie si este responsabila pentru un numar uluitor de mare de boli. Superintestinul isi invata cititorii cum sa elimine bacteriile nocive si sa readuca in organism bacteriile „bune in cadrul unui plan de reprogramare a microbiomului cu durata de patru saptamani. Planul oferit de dr. Davis imbunatateste nivelul de oxitocina (hormonul atasamentului) si sanatatea creierului, sustine pierderea in greutate, o minte clara si un somn odihnitor si are efecte anti-imbatranire. Superintestinul include peste 40 de retete, un plan de dieta si resurse ca sa va puteti identifica problemele intestinului, sa le corectati si sa va mentineti sanatatea si starea de bine pe termen lung. „Superintestinul ne dezvaluie faptul ca, practic, toate aspectele sanatatii noastre sunt influentate de numarul imens de organisme microscopice care traiesc in noi si pe pielea noastra. Dr. Davis ne arata ca foarte multe aspecte legate de viata in lumea moderna pun in dificultate aceasta relatie si pregatesc terenul pentru boli. Dar vestea buna se centreaza pe noutatea descoperirii capacitatii noastre de a ameliora sanatatea si functionalitatea multitudinii de microbi de care depindem. Este limpede ca putem directiona aceasta relatie in avantajul nostru, iar dr. Davis ne arata cum. — Dr. David Perlmutter, autorul bestsellerului New York Times Alimente care ucid creierul, bestseller New York Times „O incursiune incitanta in universul microbiomului intestinal si al implicatiilor acestuia pentru sanatatea umana. Dr. Davis aduce in prim-plan acest domeniu al stiintei, dupa care ne ofera si sfaturi practice. — Dr. Jason Fung, autorul bestsellerului New York Times Codul greutatii corporale, bestseller New York Times „Spre deosebire de alte carti dedicate microbiomului, dr. Davis a dus discutia cu cativa pasi mai departe, aratand felul in care microbii pierduti pot fi reconstituiti si cum poate fi domolita suprapopularea speciilor indezirabile de bacterii, adesea cu rezultate spectaculoase. Cartea abunda in strategii si retete specifice, astfel incat cititorul sa aiba la dispozitie instrumentele necesare pentru a-si redobandi sanatatea si vigoarea. — Dr. Mark Hyman, autorul bestsellerului Solutia pentru glicemie Dr. William Davis este cardiolog si autor al mai multor bestseller-uri New York Times din seria Wheat Belly. A urmat Facultatea de Medicina a Universitatii din St. Louis, cu specializare in medicina interna si boli cardiovasculare, cursuri de formare avansata in angioplastie la spitalul Universitatii Case Western Reserve, unde a lucrat ulterior ca director al programului de studii cardiovasculare avansate si asistent universitar la catedra de Medicina. Locuieste in Milwaukee, Wisconsin.
Scrie parerea ta
Superintestinul
Ai cumparat produsul Superintestinul ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Un plan de patru saptamani pentru reprogramarea microbiomului, refacerea sanatatii si pierderea in greutate In Superintestinul, dr. Williams Davis isi continua cercetarile incepute in seria Wheat Belly, aprofundandu-le si demonstrand faptul ca, din cauza unei diete care contine alimente ultraprocesate, a pesticidelor folosite in agricultura si a abuzului de antibiotice, din intestinul nostru lipsesc multe bacterii benefice sanatatii. Drept urmare, multi dintre noi am pierdut controlul asupra sanatatii, greutatii, dispozitiei si chiar comportamentului nostru. Vechile bacterii care ne mentineau functionalitatea intestinala si facilitau digestia au disparut treptat, fiind inlocuite de microbi nocivi pentru sanatatea noastra fizica si psihica. O consecinta majora este suprapopularea bacteriana a intestinului subtire, o afectiune tot mai extinsa si profunda, de care sufera 30% din populatie si este responsabila pentru un numar uluitor de mare de boli. Superintestinul isi invata cititorii cum sa elimine bacteriile nocive si sa readuca in organism bacteriile „bune in cadrul unui plan de reprogramare a microbiomului cu durata de patru saptamani. Planul oferit de dr. Davis imbunatateste nivelul de oxitocina (hormonul atasamentului) si sanatatea creierului, sustine pierderea in greutate, o minte clara si un somn odihnitor si are efecte anti-imbatranire. Superintestinul include peste 40 de retete, un plan de dieta si resurse ca sa va puteti identifica problemele intestinului, sa le corectati si sa va mentineti sanatatea si starea de bine pe termen lung. „Superintestinul ne dezvaluie faptul ca, practic, toate aspectele sanatatii noastre sunt influentate de numarul imens de organisme microscopice care traiesc in noi si pe pielea noastra. Dr. Davis ne arata ca foarte multe aspecte legate de viata in lumea moderna pun in dificultate aceasta relatie si pregatesc terenul pentru boli. Dar vestea buna se centreaza pe noutatea descoperirii capacitatii noastre de a ameliora sanatatea si functionalitatea multitudinii de microbi de care depindem. Este limpede ca putem directiona aceasta relatie in avantajul nostru, iar dr. Davis ne arata cum. — Dr. David Perlmutter, autorul bestsellerului New York Times Alimente care ucid creierul, bestseller New York Times „O incursiune incitanta in universul microbiomului intestinal si al implicatiilor acestuia pentru sanatatea umana. Dr. Davis aduce in prim-plan acest domeniu al stiintei, dupa care ne ofera si sfaturi practice. — Dr. Jason Fung, autorul bestsellerului New York Times Codul greutatii corporale, bestseller New York Times „Spre deosebire de alte carti dedicate microbiomului, dr. Davis a dus discutia cu cativa pasi mai departe, aratand felul in care microbii pierduti pot fi reconstituiti si cum poate fi domolita suprapopularea speciilor indezirabile de bacterii, adesea cu rezultate spectaculoase. Cartea abunda in strategii si retete specifice, astfel incat cititorul sa aiba la dispozitie instrumentele necesare pentru a-si redobandi sanatatea si vigoarea. — Dr. Mark Hyman, autorul bestsellerului Solutia pentru glicemie Dr. William Davis este cardiolog si autor al mai multor bestseller-uri New York Times din seria Wheat Belly. A urmat Facultatea de Medicina a Universitatii din St. Louis, cu specializare in medicina interna si boli cardiovasculare, cursuri de formare avansata in angioplastie la spitalul Universitatii Case Western Reserve, unde a lucrat ulterior ca director al programului de studii cardiovasculare avansate si asistent universitar la catedra de Medicina. Locuieste in Milwaukee, Wisconsin.
Acorda un calificativ