Acest pachet contine 2 bucati din produsul Vin Rosu Smerenie, Cupaj, Sec, 0.75 lVin Rosu Smerenie, Cupaj, Sec, 0.75 l Un vin facut sa ilustreze strasnicul spirit oltenesc care s-a bazat pe puterea credintei in vreme de rascruce, atunci cand razboaiele si foametea erau in plina floare, insa totul a fost trecut cu smerenie ”linistind furtuna de peste dealuri”. Olfactiv se deschide in umbra visinelor supracoapte, notelor vanilate, de scortisoara si urmelor vegetale (cafea si cacao). Papilele gustative sunt incantate de aromele de fructe negre, condimente si prune uscate. Inca de la prima prelingere in pahar, acest vin distins se remarca printr-o culoare sobra de grena, dar si prin usoare reflexii visinii. Puternic si corpolent, integreaza o aciditate buna si este usor condimentat. Se recomanda decantarea sa vreme de 1 ora inainte de consum. Temperatura optima de servire este de 18-20 grade Celsius. Perfect pentru a se asocia culinar cu preparatele din carne rosie, (vitel, porc,oaie), dar si de vanat mic (iepure, fazan) sau mijlociu.
Scrie parerea ta
Set 2 x Vin Rosu Smerenie, Cupaj, Sec, 0.75 l
Ai cumparat produsul Set 2 x Vin Rosu Smerenie, Cupaj, Sec, 0.75 l ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Acest pachet contine 2 bucati din produsul Vin Rosu Smerenie, Cupaj, Sec, 0.75 lVin Rosu Smerenie, Cupaj, Sec, 0.75 l Un vin facut sa ilustreze strasnicul spirit oltenesc care s-a bazat pe puterea credintei in vreme de rascruce, atunci cand razboaiele si foametea erau in plina floare, insa totul a fost trecut cu smerenie ”linistind furtuna de peste dealuri”. Olfactiv se deschide in umbra visinelor supracoapte, notelor vanilate, de scortisoara si urmelor vegetale (cafea si cacao). Papilele gustative sunt incantate de aromele de fructe negre, condimente si prune uscate. Inca de la prima prelingere in pahar, acest vin distins se remarca printr-o culoare sobra de grena, dar si prin usoare reflexii visinii. Puternic si corpolent, integreaza o aciditate buna si este usor condimentat. Se recomanda decantarea sa vreme de 1 ora inainte de consum. Temperatura optima de servire este de 18-20 grade Celsius. Perfect pentru a se asocia culinar cu preparatele din carne rosie, (vitel, porc,oaie), dar si de vanat mic (iepure, fazan) sau mijlociu.
Acorda un calificativ