Varvello a creat doua otete de orez, obtinute dupa retetele milenare ale lumii orientale (din care deriva acest otet) dar folosind produse excelente de pe teritoriul italian. Asa s-au nascut otetele de orez, obtinute din orez 100% italian si otet de orez negru integral, un amestec de orez negru integral din Piemont (Vercelli) selectat pentru culoarea ideala, aromele si caracteristicile organoleptice, care ii confera culoarea inchisa deosebita. Traditia urmareste originile orezului negru din China, unde in secolele trecute a reprezentat un orez rar si pretios pe care fermierii il cultivau doar pentru imparat. Era un aliment nobil si exclusivist in comparatie cu orezul obisnuit cu boabe de culoare deschisa. Din acest motiv, orezul negru este uneori numit orez imparat. Aproape total lipsit de calorii, otetul de orez se mandreste cu proprietati foarte interesante care il fac un excelent inlocuitor atat pentru otetul clasic de vin, cat si pentru sare, si contine vitamine B si diverse saruri minerale, este, de asemenea, un energizant puternic capabil sa sustina organismul in perioadele de exces. oboseala. Incearca-l in prepararea sushi-ului clasic, dar si in marinate pentru o nota orientala de descoperit.
Scrie parerea ta
Otet din Orez Negru Integral, Varvello, 500 ml
Ai cumparat produsul Otet din Orez Negru Integral, Varvello, 500 ml ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Varvello a creat doua otete de orez, obtinute dupa retetele milenare ale lumii orientale (din care deriva acest otet) dar folosind produse excelente de pe teritoriul italian. Asa s-au nascut otetele de orez, obtinute din orez 100% italian si otet de orez negru integral, un amestec de orez negru integral din Piemont (Vercelli) selectat pentru culoarea ideala, aromele si caracteristicile organoleptice, care ii confera culoarea inchisa deosebita. Traditia urmareste originile orezului negru din China, unde in secolele trecute a reprezentat un orez rar si pretios pe care fermierii il cultivau doar pentru imparat. Era un aliment nobil si exclusivist in comparatie cu orezul obisnuit cu boabe de culoare deschisa. Din acest motiv, orezul negru este uneori numit orez imparat. Aproape total lipsit de calorii, otetul de orez se mandreste cu proprietati foarte interesante care il fac un excelent inlocuitor atat pentru otetul clasic de vin, cat si pentru sare, si contine vitamine B si diverse saruri minerale, este, de asemenea, un energizant puternic capabil sa sustina organismul in perioadele de exces. oboseala. Incearca-l in prepararea sushi-ului clasic, dar si in marinate pentru o nota orientala de descoperit.
Acorda un calificativ