Saltea ortopedica cu arcuri, Roza Super Lux Ortopedic 125x190x25cm, fermitate mediu spre tare, plasa de arcuri Bonell,reversibila, banda de aerisire spaceair, greutate maxima sustinuta 100 kg/utilizator, Salt Confort

Cod intern: xsales_234940364
Vizualizari: 3 / Achizitii: 2
Pret:   697.0 RON

Acest produs este publicat in categoria Casa Si Gradina la data de 10-06-2024: 04:06 si vandut de Drimus. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate. ( alege finantarea potrivita )

  • Produs cu garantie

  • Livrare direct din stocul fizic al Drimus

  • Retur gratuit minim 14 zile de la data achizitiei

Pentru a alege corect fermitatea saltelei de care avem nevoie, trebuie sa tinem cont de mai multe variabile: varsta, greutatea, pozitia adoptata in timpul somnului, daca este cazul, de leziuni anterioare. Salteaua Roza Super Lux ortopedica reprezinta alegerea perfecta pentru persoanele ce au probleme cu coloana vertebrala si au nevoie de un suport ferm. Salteaua Roza Super Lux ortopedica 125x190 elimina punctele de presiune si asigura o circulatie buna a sangelui pe timpul somnului, ceea ce îi permite corpului sa se relaxeze in totalitate. Aceasta saltea are intre randurile de arcuri montate fasii de spuma poliuretanica pentru reducerea indicelui de elasticitate, banda SpaceAir pe tot perimetrul saltelei pentru o mai buna aerisire a saltelei, fata de iarna-vara, iar grosimea (inaltimea) este de 25 cm. Peste plasa de arcuri (miezul elastic), este pus un strat de suport textil pe ambele feţe, pasla thermofelt - 1000gr/m2, apoi un strat de spuma poliuretanica, cu densitatea de 28 kg/ m3, cu grosimea de 4 cm. Se recomanda ca suportul saltelei sa fie drept, incadrat pe toate partile (cu cel putin 50% din inaltimea saltelei) si pozitionat corect pentru a evita deformarea saltelei. Beneficiile si avantajele saltelei Roza Super Lux Ortopedic : - se adapteaza formei si particularitatilor corpului oferind un somn odihnitor - iti asigura un suport adecvat pentru coloana - aerisirea se face perimetral pe toata marginea prin intermediul benzii spaceair - fata iarna si fata vara Caracteristici tehnice saltea Roza Super Lux Ortopedic : - plasa de arcuri Bonnell cu diametru 72 mm din sarma otel carbon 2,2 mm tratate termic la curenti de inalta frecventa, ceea ce confera o rezistenta indelungata a elasticitatii sarmei - material exterior compus din 3 straturi matlasat complet; stofa Jacquard (70%PP si 30% Poly) cu polyester impreuna cu un strat de vatelina de 300gr / mp si TNT 12gr/ mp. - inaltime 25 cm; - spuma poliuretanica + burete mozaic, densitate mare, grosime 4 cm - strat pasla cu densitate de 1000 g/mp Datorita procesului de fabricare pot aparea diferente la dimensiunea saltelei de ±2cm. Imaginiile au caracter informativ, produsele pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Intretinere: Salteaua se poate curata prin aspirare. Nu se recomanda utilizarea de produse lichide pentru curatire. Evitati umezirea saltelei! Pentru protejarea saltelei de apa sau alte lichide se recomanda folosirea unei huse impermeabile. Saltelele se intorc odata la 3 luni pentru a asigura uzura uniforma, inversand zona superioara (de cap) cu cea inferioara (de picioare).
Nota clientilor