Acest produs este publicat in categoria Electronice si IT la data de 11-12-2025: 01:12 si vandut de Dwyn. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate. ( alege finantarea potrivita )
Produs cu garantie
Livrare direct din stocul fizic al Dwyn
Retur gratuit minim 14 zile de la data achizitiei
Spre deosebire de carbunii traditionali, carbunii BIOTEN sunt cu ardere lenta, asigura o combustie perfecta datorita umiditatii scazute, iar cantitatea necesara de carbuni este de asa maniera ca permite depozitarea lor cu usurinta si utilizarea in regim de economie.
Instructiuni de folosire:
Se aduna cateva surcele si se pun peste o bucata de ziar sau orice alta hartie uscata, care se aprinde, apoi, cu un chibrit sau o bricheta. Atunci cand surcelele incep sa arda, asezati imediat direct peste flacara carbunii. Dupa ce carbunii s-au aprins, se lasa sa arda pana cand devin incandescenti, apoi, cu ajutorul unui cleste, se rasfira pe toata suprafata peste care va fi asezat gratarul, pana se obtine un start uniform.
Precautii:
Scrie parerea ta
Bioten Carbune de gratar 10 kg brichete din rumegus Bioten
Ai cumparat produsul Bioten Carbune de gratar 10 kg brichete din rumegus Bioten ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
<ul> <li>Recomandat pt. uz de tip horeca / restaurant</li> <li>Vine ambalat in cutie carton</li> <li>100% natural</li> <li>Carbune din brichete de rumegus</li> <li>Greutate: 10 kg</li> </ul> <p>Spre deosebire de carbunii traditionali, carbunii BIOTEN sunt cu ardere lenta, asigura o combustie perfecta datorita umiditatii scazute, iar cantitatea necesara de carbuni este de asa maniera ca permite depozitarea lor cu usurinta si utilizarea in regim de economie.</p> <p><strong>Instructiuni de folosire:</strong></p> <p>Se aduna cateva surcele si se pun peste o bucata de ziar sau orice alta hartie uscata, care se aprinde, apoi, cu un chibrit sau o bricheta. Atunci cand surcelele incep sa arda, asezati imediat direct peste flacara carbunii. Dupa ce carbunii s-au aprins, se lasa sa arda pana cand devin incandescenti, apoi, cu ajutorul unui cleste, se rasfira pe toata suprafata peste care va fi asezat gratarul, pana se obtine un start uniform.</p> <p><strong>Precautii:</strong></p> <ul> <li>Niciodata nu ardeti carbunii intr un spatiu inchis</li> <li>Asigurati o buna ventilare a locului in care folositi produsul</li> <li>A nu se lasa la indemana copiilor.</li> </ul>
Acorda un calificativ