UB Banda artificii LED,Bluetooth/USB, Control prin telecomanda/telefon, RGB, Sincronizare audio, 2 cm, Multicolor pe XSales.ro si Gave
  • Valuta :
    RON
  • Limba :
    Romana

UB Banda artificii LED,Bluetooth/USB, Control prin telecomanda/telefon, RGB, Sincronizare audio, 2 cm, Multicolor

Cod intern: xsales_366935235
Vizualizari: 0 / Achizitii: 0
Pret:   79.2 RON

Acest produs este publicat in categoria Electronice Si IT la data de 25-11-2022: 08:11 si vandut de Gave. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate. ( alege finantarea potrivita )

  • Produs cu garantie

  • Livrare direct din stocul fizic al Gave

  • Retur gratuit minim 14 zile de la data achizitiei

Banda artificii LED,Bluetooth/USB, Control prin telecomanda/telefon, RGB, Sincronizare audio, 2 cm, Multicolor Banda de artificii LED este perfecta pentru a obtine o atmosfera colorata si placuta chiar in interiorul propriului tau camin! Puteti seta diferite moduri de iluminare in functie de starea de spirit, iar in acest fel puteti transforma casa intr-un mediu plin de viata si diversificat. De asemenea, aceasta banda ofera si functia de sincronizare audio - pentru cele mai minunate seri de karaoke! Caracteristici: Reglarea intensitatii luminii; Control bluetooth prin intermediul telefonului sau cu telecomanda; Music mode care va ofera posibilitatea sa sincronizati audio-ul; Diferite moduri disponibile: speed increase/decrease, timing mode, music mode etc; 16 milioane de culori disponibile.
Nota clientilor