Set mobilier pentru gradina / terasa, Trent Antracit, banca 2 locuri + 2 scaune + masa de cafea pe XSales.ro si SomProduct
  • Valuta :
    RON
  • Limba :
    Romana

Set mobilier pentru gradina / terasa, Trent Antracit, banca 2 locuri + 2 scaune + masa de cafea

Cod intern: xsales_429246554
Vizualizari: 2 / Achizitii: 0
Pret:   2375.46 RON

Acest produs este publicat in categoria Casa Si Gradina la data de 28-04-2023: 09:04 si vandut de SomProduct. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate. ( alege finantarea potrivita )

  • Produs cu garantie

  • Livrare direct din stocul fizic al SomProduct

  • Retur gratuit minim 14 zile de la data achizitiei

Descriere: Istoria brandului incepe in 1946, fondat de Andrea Bizzotto, fiind printre primele companii italiene care creaza si raspandeste pasiunea pentru mobilierul de exterior. Selectia produselor Bizzotto este inspirata din stilul italian, bazata pe deviza "O casa frumoasa si originala pentru toata lumea!". Gradina este locul unde ne petrecem timpul liber, de aceea este foarte important sa acordam o mare atentie la mobilierul ales. Oricand simtiti nevoia de o pauza in gradina / terasa dumneavoastra, acest set este alegerea perfecta! Setul contine: - 1 masa de cafea - 2 scaune - 1 banca 2 locuri Dimensiuni masa de cafea: Lungimea totala: 90 cm Latimea totala: 50 cm Inaltime totala: 41 cm Dimensiuni scaun: Latime totala: 61 cm Adancime totala: 62 cm Inaltime sezut: 40 cm Inaltime de la sol la brate: 58 cm Inaltime totala: 78 cm Dimensiuni banca 2 locuri: Latime totala: 108 cm Adancime totala: 62 cm Inaltime sezut: 40 cm Inaltime de la sol la brate: 58 cm Inaltime totala: 78 cm Detalii tehnice: Cadrul produselor este realizat din metal. Tapiteria este confectionata din material textil. Asamblare:  Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 30-40 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet. Pretul afisat nu include montajul, alte piese de mobilier si accesoriile din imaginea de prezentare a produsului. Nuanta tapiteriei poate sa difere fata de poza de prezentare. In functie de lumina, culoarea poate fi mai inchisa sau mai deschisa.
Nota clientilor