Guma de guar este recunoscuta in primul rand ca aditiv in alimentele prelucrate si a fost folosita inca din anii 1950 ca agent de ingrosare in industria alimentara. Comparativ cu amidonul de porumb, guarul are un potential de ingrosare de opt ori mai mareAgent de gelifiere pe bază de alge roșii pentru răcituri (piftie), gemuri din fructe delicioase, toppingul prăjiturilor și pentru alte alimente solide. Guma de guar este un produs obținut din semințele de Cyamopsis tetragonolobus (Fam. Leguminoase), constând în principal din polizaharide.Mod de utilizare: Stabilizator / îngroșător / emulgator care poate fi folosit pentru a adăuga vâscozitate într-o gamă largă de aplicații alimentare. Dozajul este în funcție de structura dorită în produsul final.Ingrediente: gumă de guar*. *=din culturi certificate ecologic.Conditii de pastrare: loc uscat și răcoros.Prezentare: 100 g.
Scrie parerea ta
Guma Guar Eco 100g, Pronat
Ai cumparat produsul Guma Guar Eco 100g, Pronat ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Guma de guar este recunoscuta in primul rand ca aditiv in alimentele prelucrate si a fost folosita inca din anii 1950 ca agent de ingrosare in industria alimentara. Comparativ cu amidonul de porumb, guarul are un potential de ingrosare de opt ori mai mareAgent de gelifiere pe bază de alge roșii pentru răcituri (piftie), gemuri din fructe delicioase, toppingul prăjiturilor și pentru alte alimente solide. Guma de guar este un produs obținut din semințele de Cyamopsis tetragonolobus (Fam. Leguminoase), constând în principal din polizaharide.Mod de utilizare: Stabilizator / îngroșător / emulgator care poate fi folosit pentru a adăuga vâscozitate într-o gamă largă de aplicații alimentare. Dozajul este în funcție de structura dorită în produsul final.Ingrediente: gumă de guar*. *=din culturi certificate ecologic.Conditii de pastrare: loc uscat și răcoros.Prezentare: 100 g.
Acorda un calificativ