Cele mai bune preturi pentruProdusele tale favorite

XSales.ro este cel mai mare agregator de produse vandute de magazine online din Romania, aducand impreuna toate produsele pe care le cauti, la cele mai mici preturi, sub un singur acoperis.

XSales.ro este un agregator de preturi administrat de societatea comerciala AXWELL SERV SRL, CUI RO24613290. Societatea noastra nu vinde produse, ci ofera servicii de promovare a articolelor si produselor puse la dispozitia publicului de magazine de e-commerce din Romania.

In decursul anilor am descoperit un numar aproape infinit de magazine cu vanzare online, fiecare magazin avand produse diferite.

Din acest motiv ne-am decis sa adunam intr-un singur loc toate magazinele cu vanzari de produse online reprezentate de societati comerciale inregistrate la Registrul Comertului, pentru ca publicul din Romania sa poata face alegerile naturale mult mai usor si mult mai sigur.

Mai pe scurt: gasesti tot ce vrei intr-un singur loc.

In functie de necesitati si preferinte alege magazinul dorit, categoria sau intervalul de pret pentru a vedea produsele disponibile.

Daca esti in cautarea unui articol special, foloseste motorul de cautare si vezi ce magazine au pe stoc produsul cautat si selecteaza pretul cel mai bun.

XSales Agregator de produse ieftine de la zeci de magazine din Romania

Scaneaza codul QR pentru cele mai mari reduceri.

Magazine Online din Romania

134

MAGAZINE ONLINE
Produse disponibile pe XSales.ro

1813284

TOTAL PRODUSE
Categorii de produse XSales

18

CATEGORII DE PRODUSE
Total vanzari in ultimul an pe XSales

22571107

ACHIZITII COMPLETE