Davidoff Rich Aroma este o cafea 100% Arabica cu un profil complex și echilibrat caracterizat printr-un corp intens note fine de mirodenii și o aciditate plăcută. Prăjirea ușoară evidențiază și păstrează aromele naturale ale boabelor provenite din America de Sud și Africa de Est oferind o ceașcă vibrantă și elegantă.Davidoff Rich Aroma se remarcă printr-o cremă densă și persistentă gust bogat și un finisaj rafinat fiind potrivit pentru diverse metode de preparare – de la espresso la filtru. • Conținut cafea: 100% Arabica• Origine: America de Sud și Africa de Est• Intensitate: 10/12• Aciditate: 8/12• Nivel de prăjire: 4/12  Davidoff Café este o gamă de cafea Super Premium cu un profil aromat complex și variat obținut printr-un proces de prăjire individuală a diferitelor tipuri de boabe. Această metodă permite păstrarea a peste 800 de arome distincte în interiorul fiecărui bob asigurând un echilibru între intensitate și caracterul specific fiecărui amestec. Procesul de prăjire controlat individual garantează calitatea constantă a cafelei evidențiind aromele naturale și textura fiecărui tip de cafea din gamă.
Scrie parerea ta
Davidoff Rich Aroma cafea boabe 1kg
Ai cumparat produsul Davidoff Rich Aroma cafea boabe 1kg ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Davidoff Rich Aroma este o cafea 100% Arabica cu un profil complex și echilibrat caracterizat printr-un corp intens note fine de mirodenii și o aciditate plăcută. Prăjirea ușoară evidențiază și păstrează aromele naturale ale boabelor provenite din America de Sud și Africa de Est oferind o ceașcă vibrantă și elegantă.Davidoff Rich Aroma se remarcă printr-o cremă densă și persistentă gust bogat și un finisaj rafinat fiind potrivit pentru diverse metode de preparare – de la espresso la filtru. • Conținut cafea: 100% Arabica• Origine: America de Sud și Africa de Est• Intensitate: 10/12• Aciditate: 8/12• Nivel de prăjire: 4/12 Davidoff Café este o gamă de cafea Super Premium cu un profil aromat complex și variat obținut printr-un proces de prăjire individuală a diferitelor tipuri de boabe. Această metodă permite păstrarea a peste 800 de arome distincte în interiorul fiecărui bob asigurând un echilibru între intensitate și caracterul specific fiecărui amestec. Procesul de prăjire controlat individual garantează calitatea constantă a cafelei evidențiind aromele naturale și textura fiecărui tip de cafea din gamă.
Acorda un calificativ