Etolia Ethiopia Kebero 250g cafea boabe proaspat prajita

Cod intern: xsales_97504610
Producator: Etolia
Vizualizari: 0 / Achizitii: 0
Stoc: Stoc limitat
Pret:   49.99 RON

Acest produs este publicat in categoria Mall si Hypermarket la data de 04-12-2025: 01:12 si vandut de KFea. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate. ( alege finantarea potrivita )

  • Produs cu garantie

  • Livrare direct din stocul fizic al KFea

  • Retur gratuit minim 14 zile de la data achizitiei

Etolia Ethiopia Kebero 250g cafea boabe proaspăt prăjită 100% Arabica cultivată în regiunea Ethiopia Kebero subregiunea Sidamo. Boabele se dezvoltă la altitudini de 1.900–2.100m și trec procesare washed (spălată) care evidențiază aromele sale naturale. Rezultatul este o cafea cu aciditate citrică corp fin și catifelat cu note de caise ceai verde și un gust ușor de caramel.   Cantitate: 250g cafea boabe proaspăt prăjităSortiment: Ethiopia Kebero varietate Heirloom subregiune Sidamo washed recoltă 24/25.   Profil senzorial:Aciditate: 4/5Corp: 3/5Aromă: 4/5Gust: caramelNote: caise și ceai verde Caracteristicile cafelei afișate pe eticheta descriptivă sunt disponibile și în partea inferioară a pungii.   Caracteristici:Ingrediente: cafea boabe 100% ArabicaOrigine: Ethiopia KeberoSubregiune: SidamoVarietate: HeirloomTratare: spălată (washed)Altitudine: 1.900 – 2.100m Recoltare: 24/25Prăjire: medieNote: caise și ceai verde gust de caramel   Regiunea Sidamo are o reputație solidă pentru producția de microloturi de calitate datorită combinației de altitudine mare sol fertil ploaie constantă și experiența localnicilor. Varietățile indigene Heirloom care cresc sălbatic în Etiopia dau cafelei aromele sale distincte incluzând note citrice fructe ciocolată dulce și accente florale și ierboase.   Boabele sunt culese manual selecționate prin plutire și depulpate în ziua recoltării. Apoi sunt fermentate între 36 și 48 de ore și spălate atent în canale cu apă curată. Boabele se usucă la soare pe paturi africane ridicate timp de 12–15 zile întorcându-se periodic pentru o uscare uniformă și protecție față de soarele puternic și ploaie. După uscarea completă boabele sunt transportate la Addis Ababa pentru procesare uscată sortare și ambalare în saci GrainPro pentru export.
Nota clientilor

Alte produse din aceeasi categorie: