Set Test duritate totala JBL ProAquaTest (gH)

Cod intern: xsales_334891816
Producator: JBL
Vizualizari: 6 / Achizitii: 3
Pret:   39.9 RON

Acest produs este publicat in categoria Pentru animale la data de 10-11-2024: 10:11 si vandut de Nevertebrate. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate. ( alege finantarea potrivita )

  • Produs cu garantie

  • Livrare direct din stocul fizic al Nevertebrate

  • Retur gratuit minim 14 zile de la data achizitiei

InstrucÅ£iuni de utilizare IMPORTANT: Atunci când picurati cu sticla picuratoare tineti mereu picuratorul perpendicular în jos si picurati fara formare de bule. Picuratorul trebuie sa fie uscat pe dinafara.Depozitarea reactivilor: Într-un loc uscat la temperatura camerei si în ambalajul original.Specificatii: JBL PRO AQUATEST GH este un test de titrare usor de utilizat pentru determinarea duritatii totale a apei dulci.De ce sa testati? În functie de provenienta, apa poate contine cantitati ridicate diferite ale diverselor saruri minerale, de ex. datorita naturii solului. Prin definitie, duritatea totala este concentratia totala a tuturor ionilor alcalino-terestri din apa. Duritatea totala este în mare parte formata din saruri de calciu si magneziu. Majoritatea pestilor si plantelor pot fi mentinute cu succes la o duritate totala de aproximativ 8–25 °dH. În iazul de gradina, valori mici pentru duritatea totala sunt deseori masurabile datorita diluarii prin precipitatii. Mod de utilizare:1. Clatiti recipientul gradat de mai multe ori cu apa care trebuie examinata.2. Utilizând seringa furnizata, umpleti recipientul gradat cu 5 ml apa de proba.3. Adaugati reactiv în picaturi. Agitati dupa fiecare picatura si numarati picaturile, pâna când culoarea se modifica din rosu în verde.4. O picatura de reactiv corespunde unei duritati totale de 1 grad german (°dH) respectiv 1,25 grade engleze (°e) si 1,78 grade franceze (°fH). Corectarea valorilor anormale: Valori prea scazute: Utilizarea de saruri minerale JBL.Valori prea ridicate: Dedurizarea apei de ex. prin utilizarea unui sistem de osmoza inversa.
Nota clientilor