Matted Filefish (Acreichthys tomentosus), cunoscut si ca Bristletail Filefish, Leatherjacket sau Tomentosus Filefish, este un peste timid si rareori agresiv fata de alti pesti, cu exceptia celor din propriul gen. Acesta este cel mai potrivit peste pentru acvarii de peste 110 litri sau mai mare, care nu contine nevertebrate mici. Corpul acestui peste are o coloratie verde, maro, cafenie sau pestrita. Obisnuieste sa manance anemone Aiptasia, precum si corali moi. Dieta sa ar trebui sa includa creveti rasi, calmar, scoici Saint-Jacques, Mysis shrimps si alge marine congelate. Matted Filefish trebuie hranit in cantitati mici de alimente, de mai multe ori pe zi.Caracteristici:Originea: IndoneziaFamilie: MonacanthidaeCapacitate acvariu: minimum 110 litriNivel de ingrijire: moderatTemperament: pasnicTemperatura apei: 23-26 °CDuritatea apei: 8-12 dKHpH-ul apei 8.1-8.4Salinitatea: 1.020-1.025Culoare/forma: verde, tanDieta: omnivor.
Scrie parerea ta
Acreichthys tomentosus T.B.
Ai cumparat produsul Acreichthys tomentosus T.B. ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Matted Filefish (Acreichthys tomentosus), cunoscut si ca Bristletail Filefish, Leatherjacket sau Tomentosus Filefish, este un peste timid si rareori agresiv fata de alti pesti, cu exceptia celor din propriul gen. Acesta este cel mai potrivit peste pentru acvarii de peste 110 litri sau mai mare, care nu contine nevertebrate mici. Corpul acestui peste are o coloratie verde, maro, cafenie sau pestrita. Obisnuieste sa manance anemone Aiptasia, precum si corali moi. Dieta sa ar trebui sa includa creveti rasi, calmar, scoici Saint-Jacques, Mysis shrimps si alge marine congelate. Matted Filefish trebuie hranit in cantitati mici de alimente, de mai multe ori pe zi.Caracteristici:Originea: IndoneziaFamilie: MonacanthidaeCapacitate acvariu: minimum 110 litriNivel de ingrijire: moderatTemperament: pasnicTemperatura apei: 23-26 °CDuritatea apei: 8-12 dKHpH-ul apei 8.1-8.4Salinitatea: 1.020-1.025Culoare/forma: verde, tanDieta: omnivor.
Acorda un calificativ