Fii patiser la tine acasa - Impletituri delicioase Practicile Brutariei Limara se adreseaza tuturor celor carora le place sa experimenteze, in mod jucaus, forme sau produse noi. Autoarea Tothne Libor Maria le arata patiserilor amatori cum, folosind forme si impletituri noi, pot crea bunatati speciale din aluaturile de baza si umpluturile de multe ori incercate. Ea ne ofera multe idei, ne da sfaturi pentru ca produsele noastre de panificatie, painile si cozonacii sa devina de-a dreptul irezistibili. In carte gasim de toate: aluaturi, umpluturi dulci si sarate, creme ornate cu nori de zahar praf si, nu in ultimul rand, impletituri grozave care schimba aspectul si, de ce nu, si gustul produselor de patiserie cu care am fost obisnuiti. Ne putem impresiona familia si cunostintele cu o paine challah minunat impletita sau cu un cozonac dublu rasucit, umplut cu crema dulce de branza, ori cu o paine cu coaja crocanta si cu mai multe colturi ca de obicei... Pentru cei mici putem prepara crenvursti inveliti in aluat sau deghizati in purcelusi ori, dupa o excursie in padure, putem pregati impreuna chifle-con. Cartea se adreseaza tuturor, fara limita de varsta, deoarece unii adora sa prepare bunatatile, iar altii sa le deguste.
Scrie parerea ta
Fii patiser la tine acasa - Tothne Libor Maria
Ai cumparat produsul Fii patiser la tine acasa - Tothne Libor Maria ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Fii patiser la tine acasa - Impletituri delicioase Practicile Brutariei Limara se adreseaza tuturor celor carora le place sa experimenteze, in mod jucaus, forme sau produse noi. Autoarea Tothne Libor Maria le arata patiserilor amatori cum, folosind forme si impletituri noi, pot crea bunatati speciale din aluaturile de baza si umpluturile de multe ori incercate. Ea ne ofera multe idei, ne da sfaturi pentru ca produsele noastre de panificatie, painile si cozonacii sa devina de-a dreptul irezistibili. In carte gasim de toate: aluaturi, umpluturi dulci si sarate, creme ornate cu nori de zahar praf si, nu in ultimul rand, impletituri grozave care schimba aspectul si, de ce nu, si gustul produselor de patiserie cu care am fost obisnuiti. Ne putem impresiona familia si cunostintele cu o paine challah minunat impletita sau cu un cozonac dublu rasucit, umplut cu crema dulce de branza, ori cu o paine cu coaja crocanta si cu mai multe colturi ca de obicei... Pentru cei mici putem prepara crenvursti inveliti in aluat sau deghizati in purcelusi ori, dupa o excursie in padure, putem pregati impreuna chifle-con. Cartea se adreseaza tuturor, fara limita de varsta, deoarece unii adora sa prepare bunatatile, iar altii sa le deguste.
Acorda un calificativ