Noua aparitie a Editurii Casa, volumul Fii Brutar La Tine Acasa, se adreseaza tuturor celor care vor sa-si rasfete simturile cu o paine facuta chiar de ei. Fie ca esti amator, fie ca esti profesionist, cu siguranta din acest volum vei descoperi o multime de lucruri noi despre cum se face painea, incepand de la pregatirea si framantarea aluatului, pana la momentul servirii ei. De ce ai nevoie pentru a coace o paine cu adevarat buna? Faina, apa, drojdie, sare, „condimentate” cu multa dragoste si un strop de rabdare, deoarece „painea buna este rezultatul atentiei si al incercarilor indelungate”, spune autoarea volumului. Dupa ce vei afla care sunt pasii pana la coacerea unei paini sau a unui aluat de calitate, vei descoperi 70 de retete de paine si produse de patiserie dulci sau sarate, ilustrate cu cele mai ispititoare fotografii. Cozonaci, chifle, cornuri, gogosi, croissante, baghete si multe altele, despre care nu mai zicem nimic... te lasam pe tine sa le descoperi.
Scrie parerea ta
Fii Brutar La Tine Acasa. Retetele Brutariei - Tothne Libor Maria
Ai cumparat produsul Fii Brutar La Tine Acasa. Retetele Brutariei - Tothne Libor Maria ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Noua aparitie a Editurii Casa, volumul Fii Brutar La Tine Acasa, se adreseaza tuturor celor care vor sa-si rasfete simturile cu o paine facuta chiar de ei. Fie ca esti amator, fie ca esti profesionist, cu siguranta din acest volum vei descoperi o multime de lucruri noi despre cum se face painea, incepand de la pregatirea si framantarea aluatului, pana la momentul servirii ei. De ce ai nevoie pentru a coace o paine cu adevarat buna? Faina, apa, drojdie, sare, „condimentate” cu multa dragoste si un strop de rabdare, deoarece „painea buna este rezultatul atentiei si al incercarilor indelungate”, spune autoarea volumului. Dupa ce vei afla care sunt pasii pana la coacerea unei paini sau a unui aluat de calitate, vei descoperi 70 de retete de paine si produse de patiserie dulci sau sarate, ilustrate cu cele mai ispititoare fotografii. Cozonaci, chifle, cornuri, gogosi, croissante, baghete si multe altele, despre care nu mai zicem nimic... te lasam pe tine sa le descoperi.
Acorda un calificativ