Plantele medicinale, fructele si legumele sunt nu numai alimente, ci si adevarate medicamente. Experientele si constatarile facute in practica au condus la concluzia ca folosirea frecventa a sucurilor naturale contribuie substantial la o buna stare a sanatatii personale. Sucurile au asupra organismului o actiune stimulatoare generala si dezintoxicanta, impiedicand fenomenele de putrefactie intestinala; sunt recomandate in cazurile de deficienta generala a organismului, in insuficientele hepatice sau renale si mai ales in afectiunile digestive. Efectele pozitive ale sucurilor naturale pot fi obtinute si prin folosirea lor la vitaminizarea mancarilor, adaugandu-se cate 10-30 g. pentru o portie inaintea servirii acesteia, mai ales copiilor, femeilor gravide, bolnavilor, muncitorilor ce lucreaza in mediul nociv, sportivilor. Este de retinut ca, pentru obtinerea efectului dorit, ca si pentru evitarea alterarii lor prin fermentatie, sucurile naturale trebuie sa fie consumate imediat dupa preparare si, in orice caz, sa nu fie pastrate, chiar in frigider, mai mult de 24 de ore.
Scrie parerea ta
Culegere de sucuri din plante medicinale - Marian Nita
Ai cumparat produsul Culegere de sucuri din plante medicinale - Marian Nita ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Plantele medicinale, fructele si legumele sunt nu numai alimente, ci si adevarate medicamente. Experientele si constatarile facute in practica au condus la concluzia ca folosirea frecventa a sucurilor naturale contribuie substantial la o buna stare a sanatatii personale. Sucurile au asupra organismului o actiune stimulatoare generala si dezintoxicanta, impiedicand fenomenele de putrefactie intestinala; sunt recomandate in cazurile de deficienta generala a organismului, in insuficientele hepatice sau renale si mai ales in afectiunile digestive. Efectele pozitive ale sucurilor naturale pot fi obtinute si prin folosirea lor la vitaminizarea mancarilor, adaugandu-se cate 10-30 g. pentru o portie inaintea servirii acesteia, mai ales copiilor, femeilor gravide, bolnavilor, muncitorilor ce lucreaza in mediul nociv, sportivilor. Este de retinut ca, pentru obtinerea efectului dorit, ca si pentru evitarea alterarii lor prin fermentatie, sucurile naturale trebuie sa fie consumate imediat dupa preparare si, in orice caz, sa nu fie pastrate, chiar in frigider, mai mult de 24 de ore.
Acorda un calificativ