Fabricarea vinului si a berii de-a lungul intregului an - Roy Ekins

Cod intern: xsales_97359015
Producator: Roy Ekins
Vizualizari: 2 / Achizitii: 3
Stoc: In stoc
Pret:   29.0 RON

Acest produs este publicat in categoria Librarie la data de 01-12-2025: 08:12 si vandut de Libris. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate. ( alege finantarea potrivita )

  • Produs cu garantie

  • Livrare direct din stocul fizic al Libris

  • Retur gratuit minim 14 zile de la data achizitiei

Fabricarea vinului si a berii de-a lungul intregului an din fructe si plante de sezon Invatati sa preparati atat bere cat si vin, cu acest ghid, pe tot parcursul anului Cu cele 75 de retete usor de urmat pentru vinuri seci si dulci, beri, bere lager, lichioruri si vinuri alcoolizate, cartea Fabricarea vinului si a berii , scrisa de cunoscutul autor cu autoritate recunoscuta in domeniul prepararii berii, Roy Ekins, va ofera o prezentare generala, sezon cu sezon, a momentului in care ingredientele sunt disponibile, astfel incat sa puteti prepara vinuri si beri care sa se potriveasca tuturor gusturilor. Fabricarea vinului si a berii ofera o prezentare generala a principiilor de baza ale prepararii berii, inclusiv alegerea, utilizarea si ingrijirea echipamentelor. Cartea include anexe despre masurarea continutului de aciditate, amestecarea lichiorurilor, masurarea densitatii, masurarea continutului de zahar si a potentialului de alcool, precum si o lista de verificare a denumirilor comune si stiintifice ale plantelor de evitat la prepararea berii, din cauza toxicitatii lor.
Nota clientilor

Alte produse din aceeasi categorie: