Carnea. Un atlas - Fapte si cifre despre animalele pe care le mancam Pana in secolul XX industrializarea a permis deblocarea resurselor atat pentru fermier, cat si pentru dezvoltarea oraselor si cresterea optiunilor alimentare. Insa eficienta nutritiva a agriculturii animale este deja mult mai mica decat costurile sociale, de sanatate si de mediu pe care le genereaza. Mai mult, conditiile mediului agricol prezinta serioase probleme etice privind bunastarea animalelor. Acest atlas exploreaza toate aceste probleme si pune in discutie solutiile disponibile atat la nivel individual, cat si structural, pentru a face pasul catre o viata mai etica, mai bogata, mai sanatoasa, cat si spre o planeta mai curata.
Scrie parerea ta
Carnea. Un atlas - Heinrich Boll Stiftung
Ai cumparat produsul Carnea. Un atlas - Heinrich Boll Stiftung ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Carnea. Un atlas - Fapte si cifre despre animalele pe care le mancam Pana in secolul XX industrializarea a permis deblocarea resurselor atat pentru fermier, cat si pentru dezvoltarea oraselor si cresterea optiunilor alimentare. Insa eficienta nutritiva a agriculturii animale este deja mult mai mica decat costurile sociale, de sanatate si de mediu pe care le genereaza. Mai mult, conditiile mediului agricol prezinta serioase probleme etice privind bunastarea animalelor. Acest atlas exploreaza toate aceste probleme si pune in discutie solutiile disponibile atat la nivel individual, cat si structural, pentru a face pasul catre o viata mai etica, mai bogata, mai sanatoasa, cat si spre o planeta mai curata.
Acorda un calificativ