Descriere:Corp din inox, usa dubla. Usa detasabila pentru curatare usoara, interior partial emailat, lumina interioara.Convectia presupune miscarea fortata a aerului in interiorul cuptorului. Fluxul maselor de aer, creat de ventilator permite amestecarea aerului rece si cald, iar in acest fel se produce distribuirea uniforma a caldurii pe tot interiorul cuptorului. Indiferent de distanta de la elementul incalzitor, temperatura va fi practic aceeasi in orice punct al cuptorului.Fiind distribuit eficient, aerul fierbinte se misca in jurul alimentelor si le ajuta sa se coaca uniform. Veti constata ca preparatele pe care le veti gati in cuptor vor fi foarte bine gatite. De asemenea, un alt mare avantaj al utilizarii unui cuptor electric cu convectie este ca timpul de coacere va fi redus. Nu va mai trebui sa asteptati o perioada lunga de timp pentru ca mancarea voastra sa fie gata.Principiul de convectie functioneaza similar cu vantul intr-o zi geroasa. Atunci cand bate vantul, iar afara este ger, temperatura pare mult mai scazuta. In procesul de gatire cu convectie se aplica acelasi principiu. Apeland la niste cuptoare incorporabile, veti vedea ca gatirea preparatelor va fi uniforma. Utilizarea ventilatorului va ajuta la uniformizarea temperaturii din interiorul cuptorului.Temperatura reglabila 50-300 gr C. Se poate achizitiona separat Tava Inox, pentru cuptoarele H90 si H90S, 437 x 314 x 8 mmAvantaje:TimerSeteaza timpul predefinit de gatire si oprirea cuptorului la incheierea programului.Iluminare cuptorPermite supravegherea alimentelor in timpul gatirii.Gatire cu ventilareAlimentare la retea 220V.Aceasta functie asigura o distributie uniforma a caldurii in interiorul cuptorului, grabind astfel procesul de gatire.Gatire mai rapida: Deoarece aerul fierbinte este suflat direct catre alimente, acest
Vezi mai jos evolutia preturilor din ultimele 31 de zile pentru Cuptor Inox cu Convectie si Umidificare, H90S, 2670 W cu 4 Tavi, 2 Elemente Incalzire, 2 Ventilatoare, Termostat Reglabil 50-300 gr C, Timer 0-120 min
Scrie parerea ta
Cuptor Inox cu Convectie si Umidificare, H90S, 2670 W cu 4 Tavi, 2 Elemente Incalzire, 2 Ventilatoare, Termostat Reglabil 50-300 gr C, Timer 0-120 min
Ai cumparat produsul Cuptor Inox cu Convectie si Umidificare, H90S, 2670 W cu 4 Tavi, 2 Elemente Incalzire, 2 Ventilatoare, Termostat Reglabil 50-300 gr C, Timer 0-120 min ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Descriere:Corp din inox, usa dubla. Usa detasabila pentru curatare usoara, interior partial emailat, lumina interioara.Convectia presupune miscarea fortata a aerului in interiorul cuptorului. Fluxul maselor de aer, creat de ventilator permite amestecarea aerului rece si cald, iar in acest fel se produce distribuirea uniforma a caldurii pe tot interiorul cuptorului. Indiferent de distanta de la elementul incalzitor, temperatura va fi practic aceeasi in orice punct al cuptorului.Fiind distribuit eficient, aerul fierbinte se misca in jurul alimentelor si le ajuta sa se coaca uniform. Veti constata ca preparatele pe care le veti gati in cuptor vor fi foarte bine gatite. De asemenea, un alt mare avantaj al utilizarii unui cuptor electric cu convectie este ca timpul de coacere va fi redus. Nu va mai trebui sa asteptati o perioada lunga de timp pentru ca mancarea voastra sa fie gata.Principiul de convectie functioneaza similar cu vantul intr-o zi geroasa. Atunci cand bate vantul, iar afara este ger, temperatura pare mult mai scazuta. In procesul de gatire cu convectie se aplica acelasi principiu. Apeland la niste cuptoare incorporabile, veti vedea ca gatirea preparatelor va fi uniforma. Utilizarea ventilatorului va ajuta la uniformizarea temperaturii din interiorul cuptorului.Temperatura reglabila 50-300 gr C. Se poate achizitiona separat Tava Inox, pentru cuptoarele H90 si H90S, 437 x 314 x 8 mmAvantaje:TimerSeteaza timpul predefinit de gatire si oprirea cuptorului la incheierea programului.Iluminare cuptorPermite supravegherea alimentelor in timpul gatirii.Gatire cu ventilareAlimentare la retea 220V.Aceasta functie asigura o distributie uniforma a caldurii in interiorul cuptorului, grabind astfel procesul de gatire.Gatire mai rapida: Deoarece aerul fierbinte este suflat direct catre alimente, acest
Acorda un calificativ