Vidarea reprezinta un procedeu de conservare a alimentelor pana la momentul gatirii acestora. Astfel alimentele isi pastreaza intacte gustul, textura si toate proprietatile nutritive.Cu aparatul de vidat alimente Hendi pastrezi prospetimea alimentelor de pana la 5 ori mai mult timp fata de metodele traditionale de conservare, nu risipesti alimentele si in acelasi timp faci economie de bani si timp. Procesul de vidare elimina aerul si prelungeste perioada de prospetime a alimentelor depozitate in congelator, frigider sau dulapuri. Acum poti sa pastrezi alimentele in congelator pentru luni, chiar ani de zile, fara nicio arsura de congelare.Bucatarii gasesc multe avantaje atunci cand folosesc masina de vidat:- Pregatirea avansata a produselor alimentare- Controlarea portiilor- Distribuirea sarcinii de lucru- Reducerea pierderilor de hrana- Depozitarea mai sigura a alimentelor- Standard mai inalte de igiena alimentara cand este utilizat impreuna cu gatitul SousVideDesign-ul compact si elegant al aparatului de vidat alimente Hendi permite depozitarea pe verticala, economisind astfel spatiu de stocare in orice bucatarie, indiferent de dimensiunea ei.Avantajele utilizarii aparatelor de vidat alimente Hendi· Economisesti bani - poti cumpara cantitati mari sau produse la reducere si le poti ambala in vid in portiile dorite fara a face risipa· Economisiti timp - gatesti din timp pentru toata saptamana, preparand alimentele si depozitandu-le in pungi· Iti usurezi munca in bucatarie atunci cand astepti musafiri - pregatesti din timp retetele specializate si bunatatile pentru sarbatori ca sa poti petrece mai mult timp cu musafirii· Te bucuri de alimente de sezon sau specialitati - pastrezi mai mult timp prospetimea alimentelor foarte perisabile sau rar folosite
Scrie parerea ta
Masina ambalare vacuum cu camera Hendi Profi Line 300, capacitate pompa 133.3 lt/min, banda sigilare 300mm, dimensiuni camera: 300x350x(H)110 mm
Ai cumparat produsul Masina ambalare vacuum cu camera Hendi Profi Line 300, capacitate pompa 133.3 lt/min, banda sigilare 300mm, dimensiuni camera: 300x350x(H)110 mm ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Vidarea reprezinta un procedeu de conservare a alimentelor pana la momentul gatirii acestora. Astfel alimentele isi pastreaza intacte gustul, textura si toate proprietatile nutritive.Cu aparatul de vidat alimente Hendi pastrezi prospetimea alimentelor de pana la 5 ori mai mult timp fata de metodele traditionale de conservare, nu risipesti alimentele si in acelasi timp faci economie de bani si timp. Procesul de vidare elimina aerul si prelungeste perioada de prospetime a alimentelor depozitate in congelator, frigider sau dulapuri. Acum poti sa pastrezi alimentele in congelator pentru luni, chiar ani de zile, fara nicio arsura de congelare.Bucatarii gasesc multe avantaje atunci cand folosesc masina de vidat:- Pregatirea avansata a produselor alimentare- Controlarea portiilor- Distribuirea sarcinii de lucru- Reducerea pierderilor de hrana- Depozitarea mai sigura a alimentelor- Standard mai inalte de igiena alimentara cand este utilizat impreuna cu gatitul SousVideDesign-ul compact si elegant al aparatului de vidat alimente Hendi permite depozitarea pe verticala, economisind astfel spatiu de stocare in orice bucatarie, indiferent de dimensiunea ei.Avantajele utilizarii aparatelor de vidat alimente Hendi· Economisesti bani - poti cumpara cantitati mari sau produse la reducere si le poti ambala in vid in portiile dorite fara a face risipa· Economisiti timp - gatesti din timp pentru toata saptamana, preparand alimentele si depozitandu-le in pungi· Iti usurezi munca in bucatarie atunci cand astepti musafiri - pregatesti din timp retetele specializate si bunatatile pentru sarbatori ca sa poti petrece mai mult timp cu musafirii· Te bucuri de alimente de sezon sau specialitati - pastrezi mai mult timp prospetimea alimentelor foarte perisabile sau rar folosite
Acorda un calificativ