Descriere:Deshidratarea fructelor si legumelor este procesul prin care se reduce continutul natural de apa pana la o anumita limita, fara a se distruge sau a se deprecia valoarea alimentara a produselor ce se deshidrateaza.Alimentele deshidratate revin la forma, culoarea si gustul initial atunci cand sunt adaugate in mancare, mult mai bine decat alimentele congelate sau conservate in borcan. In felul acesta mancarurile vor avea o aroma si o culoare mai placuta.Prin deshidratare, putem conserva alimente care vara sau toamna sunt disponibile din belsug pentru a le putea consuma iarna sau primavara atunci cand acestea nu mai sunt disponibile.Avantajul acestui proces de conservare consta in mentinerea aromei si gustului alimentelor, acestea fiind astfel mult mai sanatoase pentru organism decat produsele cu aditivi si conservanti. Puteti miza pe eficienta si fiabilitatea acestor deshidratoare de alimente.Temperaturile de uscare recomandate pentru diverse alimente:Plante: 35-50 °CAluat la dospit: 40-45 °CIaurt: 40-45 °CLegume: 50-55 °CFructe: 60-70 °CCarne / Peste: 65-70 °CDurata de uscare depinde de nivelul de umiditate, grosimea feliilor, cantitatea de fructe din deshidrator si temperatura aleasa.Timpul orientativ de uscare pentru diferite tipuri de alimente:Mere, pere, banane si capsuni: 8-12 oreCoacaze, struguri: 10-15 oreCaise: 15-18 de oreCirese: 18-20 oreIn deshidratorul Hendi Profi Line poti sa isi faci propriile chipsuri si gustari sanatoase pentru intrega familie folosind orice tip de fructe
Scrie parerea ta
Deshidrator Inox Pentru Alimente, Profi Line, 1000W, 10 Tavi Inox, Temperatura 35-75 C, Timer, Panou Contol Digital, Interior si Exterior inox
Ai cumparat produsul Deshidrator Inox Pentru Alimente, Profi Line, 1000W, 10 Tavi Inox, Temperatura 35-75 C, Timer, Panou Contol Digital, Interior si Exterior inox ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Descriere:Deshidratarea fructelor si legumelor este procesul prin care se reduce continutul natural de apa pana la o anumita limita, fara a se distruge sau a se deprecia valoarea alimentara a produselor ce se deshidrateaza.Alimentele deshidratate revin la forma, culoarea si gustul initial atunci cand sunt adaugate in mancare, mult mai bine decat alimentele congelate sau conservate in borcan. In felul acesta mancarurile vor avea o aroma si o culoare mai placuta.Prin deshidratare, putem conserva alimente care vara sau toamna sunt disponibile din belsug pentru a le putea consuma iarna sau primavara atunci cand acestea nu mai sunt disponibile.Avantajul acestui proces de conservare consta in mentinerea aromei si gustului alimentelor, acestea fiind astfel mult mai sanatoase pentru organism decat produsele cu aditivi si conservanti. Puteti miza pe eficienta si fiabilitatea acestor deshidratoare de alimente.Temperaturile de uscare recomandate pentru diverse alimente:Plante: 35-50 °CAluat la dospit: 40-45 °CIaurt: 40-45 °CLegume: 50-55 °CFructe: 60-70 °CCarne / Peste: 65-70 °CDurata de uscare depinde de nivelul de umiditate, grosimea feliilor, cantitatea de fructe din deshidrator si temperatura aleasa.Timpul orientativ de uscare pentru diferite tipuri de alimente:Mere, pere, banane si capsuni: 8-12 oreCoacaze, struguri: 10-15 oreCaise: 15-18 de oreCirese: 18-20 oreIn deshidratorul Hendi Profi Line poti sa isi faci propriile chipsuri si gustari sanatoase pentru intrega familie folosind orice tip de fructe
Acorda un calificativ