Cuțitul Trino de la Fabini este proiectat în Republica Cehă și este potrivit pentru felierea și tăierea cărnii și a legumelor. Forma tradițională japoneză permite felierea cu o mișcare lină, plăcută. Lama cuțitului este realizată prin metoda sandwich San Mai din oțel japonez cu trei straturi. Rezultatul este un cuțit ascuțit și flexibil, care nu este în pericol de crăpare sau ciobire. Miezul dur AUS8, care asigură o ascuțime maximă și de lungă durată, este completat de straturile exterioare flexibile mai moi care previn deteriorarea lamei. Lama este șlefuită pe ambele părți la un unghi de aprox. 13°, iar duritatea oțelului atinge 57-59 HRC. Mânerul are o ergonomie perfectă și este fabricat din material termoplastic care nu alunecă și asigură rezistență și durabilitate maxime.
Scrie parerea ta
Cuțit din oțel inoxidabil santoku Trino – FABINI
Ai cumparat produsul Cuțit din oțel inoxidabil santoku Trino – FABINI ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Cuțitul Trino de la Fabini este proiectat în Republica Cehă și este potrivit pentru felierea și tăierea cărnii și a legumelor. Forma tradițională japoneză permite felierea cu o mișcare lină, plăcută. Lama cuțitului este realizată prin metoda sandwich San Mai din oțel japonez cu trei straturi. Rezultatul este un cuțit ascuțit și flexibil, care nu este în pericol de crăpare sau ciobire. Miezul dur AUS8, care asigură o ascuțime maximă și de lungă durată, este completat de straturile exterioare flexibile mai moi care previn deteriorarea lamei. Lama este șlefuită pe ambele părți la un unghi de aprox. 13°, iar duritatea oțelului atinge 57-59 HRC. Mânerul are o ergonomie perfectă și este fabricat din material termoplastic care nu alunecă și asigură rezistență și durabilitate maxime.
Acorda un calificativ