Vă invităm într-o călătorie specială în jurul lumii!Vom face cunoștință și vom degusta preparate de panificație din mai mult de 30 de țări. Am organizat călătoria, iar ghidul nostru va fi brutăria Limara, prin urmare nu veți avea altceva de făcut, decât să vă alăturați nouă și ei. Vom gusta empanada pe străzile din Buenos Aires, ne vom afunda în vâltoarea unui bazar indian cu aromă de condimente și naan și vom mânca semla servită cu lapte cald și zahăr într-o casă de vacanță pe malul unui lac suedez. Vom lua cu noi și maiaua, căci n-o putem lăsa acasă. Pe drum, Limara ne va învăța cum s-o îngrijim, s-o hrănim și să coacem cu ea dacă vom avea poftă. Vom observa că pâinea și aluaturile dospite arată altfel în fiecare țară, cu toate că sunt înrudite. Gogoașa ungurească are verișori olandezi, chiar și kenyeni, americani și italieni.Cozonacul nostru împletit, în Israel este mai sărat și presărat cu mac, iar în Finlanda este îmbogățit cu cardamom și scorțișoară. Vom observa că rețetele trec peste granițe, continente, se influențează reciproc și că toate, fără excepție, au efect asupra papilelor noastre gustative. Ne vom întoarce acasă cu 72 de rețete, multe experiențe și cunoștințe, deoarece fiecare pâine, cozonac sau gogoașă ne va istorisi propria poveste
Scrie parerea ta
Fii brutar in lumea mare
Ai cumparat produsul Fii brutar in lumea mare ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Vă invităm într-o călătorie specială în jurul lumii!Vom face cunoștință și vom degusta preparate de panificație din mai mult de 30 de țări. Am organizat călătoria, iar ghidul nostru va fi brutăria Limara, prin urmare nu veți avea altceva de făcut, decât să vă alăturați nouă și ei. Vom gusta empanada pe străzile din Buenos Aires, ne vom afunda în vâltoarea unui bazar indian cu aromă de condimente și naan și vom mânca semla servită cu lapte cald și zahăr într-o casă de vacanță pe malul unui lac suedez. Vom lua cu noi și maiaua, căci n-o putem lăsa acasă. Pe drum, Limara ne va învăța cum s-o îngrijim, s-o hrănim și să coacem cu ea dacă vom avea poftă. Vom observa că pâinea și aluaturile dospite arată altfel în fiecare țară, cu toate că sunt înrudite. Gogoașa ungurească are verișori olandezi, chiar și kenyeni, americani și italieni.Cozonacul nostru împletit, în Israel este mai sărat și presărat cu mac, iar în Finlanda este îmbogățit cu cardamom și scorțișoară. Vom observa că rețetele trec peste granițe, continente, se influențează reciproc și că toate, fără excepție, au efect asupra papilelor noastre gustative. Ne vom întoarce acasă cu 72 de rețete, multe experiențe și cunoștințe, deoarece fiecare pâine, cozonac sau gogoașă ne va istorisi propria poveste
Acorda un calificativ