Natura ne-a fost dintotdeauna cel mai de nădejde aliat. Alergăm săterminăm sarcini de serviciu înainte de expirarea deadline-urilor, găsimîntotdeauna timp pentru altceva, dar nu pentru sănătatea noastră. Mâncămpe fugă, de obicei făcând alegeri nu prea inspirate, și asta se resimtedin ce în ce mai mult. Fie că vorbim de starea de spirit, sănătate saulongevitate, în natură vom găsi mereu răspunsurile potrivite. Și de undesă începem dacă nu din farfurie? Dacă vrei să fii sănătos, informează-te! Știați că broccoli conține de două ori mai multă vitamina C decâtportocala? 200 de alimente care ne vor binele este cartea de lăsat pe noptieră saupe măsuța de cafea. Este numai bună de răsfoit de către cei care vătrec pragul, mai ales dacă le și pregătiți ceva pe baza informațiilor pecare le veți găsi în carte. Nu veți găsi doar denumiri științifice, pecare oricum, fie vorba între noi, le uitați de-a doua zi. Informațiidespre modul de păstrare sau utilizare, imagini, sfaturi practice carepot deveni consilierii dvs. principali, date noi, actualizate, foarteușor de reținut, beneficii nutriționale, avantaje pentru sănătate. Uncocktail de sănătate!Cu un format atractiv și cu un conținut aerisit dar bogat, 200 dealimente care ne vor binele este cartea care nu ar trebui să lipseascădin niciun cămin. Consumul frecvent de varză ajută memoria femeilorvârstnice! Sunt sigură că toți am întâlnit diverse articole în mediulonline, fiecare doldora de informații noi. Informații pe care rar reușimsă le reținem sau să le urmăm. Cartea aceasta face totul mult mai ușor.Are un glosar care ne ajută să ajungem direct la alimentul de caresuntem interesați. Sinceră să fiu, eu am descoperit câteva alimente noiși sunt hotărâtă să le adaptez nevoilor mele și meniului din familianoastră. De la legume la carne, lactate sau grăsimi, 200 de alimentecare ne vor binele este o enciclopedie pe care toți ar trebui să oparcurgem! Natura este super puterea noastră! Și, din fericire, nu îșiepuizează niciodată resursele.Recenzie realizată de Anca Rucăreanu - https://ancasicartile.ro/DESCRIEREA CARTII:Ştiţi că broccoli conţine de două ori mai multă vitamina C decâtportocala? Că heringul conţine o mare cantitate de acizi graşi omega 3,atât de valoroşi?Că cimbrul este antiseptic şi lintea este foarte bogată în fier?Pe o temă aflată în centrul preocupărilor actuale, această carte puneaccentul pe calităţile unui număr de 200 de alimente de bază, printrecare fiecare va regăsi, cu uşurinţă, produsele obişnuite.Cele 200 de fişe ilustrate sunt clasificate pe familii mari de alimente:lactate, grăsimi, produse ale mării, carne, feculente, legume, fructe,condimente, băuturi.Pentru fiecare aliment figurează, în amănunt:• informaţiile pe care cercetările actuale şi ştiinţa ni le pot furnizaîn legătură cu beneficiile pentru sănătate şi experienţele aflate încurs;• avantajele pentru sănătate, menite să ne ajute să descoperim cefoloase ne poate aduce consumul acestuia (greutate corporală, stare debine, longevitate);• beneficiile nutriţionale: vitamine, minerale, proteine, valoarecalorică;• informaţii şi sfaturi practice care să faciliteze alegerea, pregătireaşi conservarea corespunzătoare
Scrie parerea ta
200 de alimente care ne vor binele
Ai cumparat produsul 200 de alimente care ne vor binele ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Natura ne-a fost dintotdeauna cel mai de nădejde aliat. Alergăm săterminăm sarcini de serviciu înainte de expirarea deadline-urilor, găsimîntotdeauna timp pentru altceva, dar nu pentru sănătatea noastră. Mâncămpe fugă, de obicei făcând alegeri nu prea inspirate, și asta se resimtedin ce în ce mai mult. Fie că vorbim de starea de spirit, sănătate saulongevitate, în natură vom găsi mereu răspunsurile potrivite. Și de undesă începem dacă nu din farfurie? Dacă vrei să fii sănătos, informează-te! Știați că broccoli conține de două ori mai multă vitamina C decâtportocala? 200 de alimente care ne vor binele este cartea de lăsat pe noptieră saupe măsuța de cafea. Este numai bună de răsfoit de către cei care vătrec pragul, mai ales dacă le și pregătiți ceva pe baza informațiilor pecare le veți găsi în carte. Nu veți găsi doar denumiri științifice, pecare oricum, fie vorba între noi, le uitați de-a doua zi. Informațiidespre modul de păstrare sau utilizare, imagini, sfaturi practice carepot deveni consilierii dvs. principali, date noi, actualizate, foarteușor de reținut, beneficii nutriționale, avantaje pentru sănătate. Uncocktail de sănătate!Cu un format atractiv și cu un conținut aerisit dar bogat, 200 dealimente care ne vor binele este cartea care nu ar trebui să lipseascădin niciun cămin. Consumul frecvent de varză ajută memoria femeilorvârstnice! Sunt sigură că toți am întâlnit diverse articole în mediulonline, fiecare doldora de informații noi. Informații pe care rar reușimsă le reținem sau să le urmăm. Cartea aceasta face totul mult mai ușor.Are un glosar care ne ajută să ajungem direct la alimentul de caresuntem interesați. Sinceră să fiu, eu am descoperit câteva alimente noiși sunt hotărâtă să le adaptez nevoilor mele și meniului din familianoastră. De la legume la carne, lactate sau grăsimi, 200 de alimentecare ne vor binele este o enciclopedie pe care toți ar trebui să oparcurgem! Natura este super puterea noastră! Și, din fericire, nu îșiepuizează niciodată resursele.Recenzie realizată de Anca Rucăreanu - https://ancasicartile.ro/DESCRIEREA CARTII:Ştiţi că broccoli conţine de două ori mai multă vitamina C decâtportocala? Că heringul conţine o mare cantitate de acizi graşi omega 3,atât de valoroşi?Că cimbrul este antiseptic şi lintea este foarte bogată în fier?Pe o temă aflată în centrul preocupărilor actuale, această carte puneaccentul pe calităţile unui număr de 200 de alimente de bază, printrecare fiecare va regăsi, cu uşurinţă, produsele obişnuite.Cele 200 de fişe ilustrate sunt clasificate pe familii mari de alimente:lactate, grăsimi, produse ale mării, carne, feculente, legume, fructe,condimente, băuturi.Pentru fiecare aliment figurează, în amănunt:• informaţiile pe care cercetările actuale şi ştiinţa ni le pot furnizaîn legătură cu beneficiile pentru sănătate şi experienţele aflate încurs;• avantajele pentru sănătate, menite să ne ajute să descoperim cefoloase ne poate aduce consumul acestuia (greutate corporală, stare debine, longevitate);• beneficiile nutriţionale: vitamine, minerale, proteine, valoarecalorică;• informaţii şi sfaturi practice care să faciliteze alegerea, pregătireaşi conservarea corespunzătoare
Acorda un calificativ