Sănătatea începe cu somnulCum ne putem restabili obiceiurile sănătoase de odihnă într-o lume afectată de o adevărată epidemie globală de lipsă de somn?După ce a ajutat mii de pacienți să-și gestioneze probleme de somn – de la persoane cu boli cronice sau autoimune, la atleți, directori și cadre medicale, Natalie Pennicotte-Collier, terapeut specializat în terapia cognitivă bazată pe mindfulness și hipnoterapie clinică, îți prezintă un program de cinci săptămâni cu tehnici susținute de cele mai recente descoperiri științifice despre somn și comportament, pentru a te ajuta să depășești orice dificultate pe care o întâmpini atunci când pui capul pe pernă.Abordarea sa îți arată cum să-ți gestionezi problemele cu somnul și să creezi obiceiuri sănătoase la care să poți apela mereu. Astfel, în doar cinci săptămâni vei putea:1. Să-ți sincronizezi ritmul intern cu mediul înconjurător pentru a obține un somn mai odihnitor.2. Să adopți o rutină sănătoasă pentru a susține un somn de calitate.3. Să-ți calmezi mintea și să reduci gândurile înainte de culcare.4. Să accesezi un mod natural de recuperare, eliberându-te de blocajele mentale.5. Să renunți la medicamentele pentru somn, prin strategii naturale de odihnă.Oricine poate reînvăța să doarmă, să se odihnească și să se recupereze. Acum e rândul tău! Oameni ultraprocesati Totul a început cu o înghețată care nu se topea... deși era caldăInvestigația lui Chris Van Tulleken - medic, doctor în virusologie moleculară și colaborator BBC, a început atunci când a observat că înghețata fetiței sale nu se topea deși era caldă. Și a devenit o carte surprinzătoare despre alimentele ultraprocesate, alimentele care folosesc potențiatori de arome, agenți de încărcare, amidon modificat, proteine hidrolizate și multe astfel de substanțe pentru a crea alimente sărace din punct de vedere nutrițional, dar bogate în zahăr și sare pentru a stimula consumul în exces.Într-o explorare curajoasă a lumii de astăzi, Dr. Chris van Tulleken ne dezvăluie adevărul despre alimentele care au fost concepute pentru a genera profit, nu pentru a ne hrăni, precum și despre sistemul care le produce, cu costuri uriașe pentru întreaga planetă.O lectură revelatoare și necesară, cartea sa ne oferă informațiile de care avem nevoie pentru a recunoaște alimentele ultraprocesate și pentru a face alegeri nutriționale mai sănătoase pentru viitorul nostru și al lumii în care trăim.Ce vei învăța din această carte:1. Să recunoști alimentele ultraprocesate și să faci alegeri mai sănătoase pentru tine și familia ta.2. Să citești cu atenție etichetele și să înțelegi ce substanțe se află în spatele denumirilor complexe.3. Să fii mai atent la alimentele ambalate promovate ca fiind sănătoase .4. Să înțelegi că industria alimentelor ultraprocesate este nocivă pentru sănătatea noastră, dar și pentru sănătate întregii planete.Ia cu tine această carte atunci când mergi la supermarket.O carte plină de dezvăluiri despre sistemul alimentar care îți vor provoca furie și indignare, Oameni ultraprocesați îți arată ce substanțe se ascund în spatele ingredientelor de pe etichetele alimentelor ultraprocesate, dar și cât de periculoase sunt alimentele ultraprocesate pentru sănătatea noastră și pentru sănătatea întregii noastre planete. S-ar putea să observi că multe dintre problemele din viața ta pe care le-ai pus pe seama îmbătrânirii sau a stresului cu copiii ori serviciul sunt provocate de alimentele pe care le consumi. - Dr. Chris van Tulleken Sanatatea muschilor Știai că…- După împlinirea vârstei de 50 de ani, masa musculară se diminuează cu o rată anuală de 1-2%?- Țesutul muscular al picioarelor se reduce cu aproximativ 3% după doar 7 zile de repaus?- Bolile autoimune sunt mai răspândite printre persoanele care nu fac mișcare?- Aproximativ 60% din corpul nostru e apă; jumătate din restul de 40% sunt proteine?- Este un mit faptul că dietele cu un aport ridicat de proteine duc la disfuncții renale? Cum e posibil ca dimensiunea taliei să-ți afecteze… creierul?Medicina și societatea ne recomandă să slăbim. Și pe cât de miraculoase par a fi dietele care promit kilograme mai puține, pe atât de frustrați, bolnavi și lipsiți de energie se simt cei care le urmează. Cu o senzație de foame permanentă, dar plini de speranță, oamenii continuă să cadă în capcanele regimurilor alimentare. În schimb, Dr. Gabrielle Lyon, fondatoarea Institutului Muscle-Centric Medicine® și medic specialist în geriatrie, a remarcat un tipar la pacienții săi, care se confruntau cu aceeași problemă fundamentală: aveau prea puțină masă musculară și prea multă grăsime. O mare parte dintre afecțiunile acestora erau consecințe ale unei musculaturi de
Scrie parerea ta
Pachet Pilonii sănătății
Ai cumparat produsul Pachet Pilonii sănătății ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Sănătatea începe cu somnulCum ne putem restabili obiceiurile sănătoase de odihnă într-o lume afectată de o adevărată epidemie globală de lipsă de somn?După ce a ajutat mii de pacienți să-și gestioneze probleme de somn – de la persoane cu boli cronice sau autoimune, la atleți, directori și cadre medicale, Natalie Pennicotte-Collier, terapeut specializat în terapia cognitivă bazată pe mindfulness și hipnoterapie clinică, îți prezintă un program de cinci săptămâni cu tehnici susținute de cele mai recente descoperiri științifice despre somn și comportament, pentru a te ajuta să depășești orice dificultate pe care o întâmpini atunci când pui capul pe pernă.Abordarea sa îți arată cum să-ți gestionezi problemele cu somnul și să creezi obiceiuri sănătoase la care să poți apela mereu. Astfel, în doar cinci săptămâni vei putea:1. Să-ți sincronizezi ritmul intern cu mediul înconjurător pentru a obține un somn mai odihnitor.2. Să adopți o rutină sănătoasă pentru a susține un somn de calitate.3. Să-ți calmezi mintea și să reduci gândurile înainte de culcare.4. Să accesezi un mod natural de recuperare, eliberându-te de blocajele mentale.5. Să renunți la medicamentele pentru somn, prin strategii naturale de odihnă.Oricine poate reînvăța să doarmă, să se odihnească și să se recupereze. Acum e rândul tău! Oameni ultraprocesati Totul a început cu o înghețată care nu se topea... deși era caldăInvestigația lui Chris Van Tulleken - medic, doctor în virusologie moleculară și colaborator BBC, a început atunci când a observat că înghețata fetiței sale nu se topea deși era caldă. Și a devenit o carte surprinzătoare despre alimentele ultraprocesate, alimentele care folosesc potențiatori de arome, agenți de încărcare, amidon modificat, proteine hidrolizate și multe astfel de substanțe pentru a crea alimente sărace din punct de vedere nutrițional, dar bogate în zahăr și sare pentru a stimula consumul în exces.Într-o explorare curajoasă a lumii de astăzi, Dr. Chris van Tulleken ne dezvăluie adevărul despre alimentele care au fost concepute pentru a genera profit, nu pentru a ne hrăni, precum și despre sistemul care le produce, cu costuri uriașe pentru întreaga planetă.O lectură revelatoare și necesară, cartea sa ne oferă informațiile de care avem nevoie pentru a recunoaște alimentele ultraprocesate și pentru a face alegeri nutriționale mai sănătoase pentru viitorul nostru și al lumii în care trăim.Ce vei învăța din această carte:1. Să recunoști alimentele ultraprocesate și să faci alegeri mai sănătoase pentru tine și familia ta.2. Să citești cu atenție etichetele și să înțelegi ce substanțe se află în spatele denumirilor complexe.3. Să fii mai atent la alimentele ambalate promovate ca fiind sănătoase .4. Să înțelegi că industria alimentelor ultraprocesate este nocivă pentru sănătatea noastră, dar și pentru sănătate întregii planete.Ia cu tine această carte atunci când mergi la supermarket.O carte plină de dezvăluiri despre sistemul alimentar care îți vor provoca furie și indignare, Oameni ultraprocesați îți arată ce substanțe se ascund în spatele ingredientelor de pe etichetele alimentelor ultraprocesate, dar și cât de periculoase sunt alimentele ultraprocesate pentru sănătatea noastră și pentru sănătatea întregii noastre planete. S-ar putea să observi că multe dintre problemele din viața ta pe care le-ai pus pe seama îmbătrânirii sau a stresului cu copiii ori serviciul sunt provocate de alimentele pe care le consumi. - Dr. Chris van Tulleken Sanatatea muschilor Știai că…- După împlinirea vârstei de 50 de ani, masa musculară se diminuează cu o rată anuală de 1-2%?- Țesutul muscular al picioarelor se reduce cu aproximativ 3% după doar 7 zile de repaus?- Bolile autoimune sunt mai răspândite printre persoanele care nu fac mișcare?- Aproximativ 60% din corpul nostru e apă; jumătate din restul de 40% sunt proteine?- Este un mit faptul că dietele cu un aport ridicat de proteine duc la disfuncții renale? Cum e posibil ca dimensiunea taliei să-ți afecteze… creierul?Medicina și societatea ne recomandă să slăbim. Și pe cât de miraculoase par a fi dietele care promit kilograme mai puține, pe atât de frustrați, bolnavi și lipsiți de energie se simt cei care le urmează. Cu o senzație de foame permanentă, dar plini de speranță, oamenii continuă să cadă în capcanele regimurilor alimentare. În schimb, Dr. Gabrielle Lyon, fondatoarea Institutului Muscle-Centric Medicine® și medic specialist în geriatrie, a remarcat un tipar la pacienții săi, care se confruntau cu aceeași problemă fundamentală: aveau prea puțină masă musculară și prea multă grăsime. O mare parte dintre afecțiunile acestora erau consecințe ale unei musculaturi de
Acorda un calificativ