BEREA ARTIZANALĂ BUNĂ Fabricarea artizanală a berii are o veche tradiție. Timp de secole, s-a asimilat în multe locuri cu activitatea casnică zilnică , la fel cum era coacerea pâinii. Redescoperită la noi în anii 80, după ce legislația a devenit mai tolerantă, se bucură de o audiență în creștere constantă – recent și sub sloganul Berea Craft , căreia autorul îi dedică un întreg capitol, deoarece accentuează diversitatea și creativitatea în acest domeniu. Berea nu e chiar atât de greu de fabricat. Însă, înainte de toate, este fascinant să vezi cum, cu doar câteva ustensile și cu încă și mai puține ingrediente, se pot fierbe o multitudine de beri pline de nuanțe (blonde, brune, efervescente, gustoase etc.). Este o experiență specială să cunoști întreaga paletă de beri naturale, cu gust amplu și nealterat – și asta doar cu cheltuieli reduse. Manualul de față, bogat ilustrat, oferă numeroase sugestii și informații: • De la orz la bere – cum funcționează? • Metodele de fierbere – procedeul de brasaj sau cel cu extract, diferențele, modul de lucru. • Ce ustensile îi sunt necesare berarului? Instrumentele clasice și cele foarte noi. • Fabricarea berii acasă – explicată și înregistrată pas cu pas. Cu peste 100 de rețete de bere, alese din întreaga lume, modificate special pentru a fi preparate între proprii patru pereți. Incepand cu prezenta editie, aceasta carte de specialitate devine manualul oficial si ghidul cursului de certificare Berar artizanal (IHK) , care va fi oferit in viitor de IHK (Camera de Comert si Industrie) in Oberfranken Bayreuth si se va desfasura in Kulmbach
Scrie parerea ta
Berea artizanala. Ghidul complet al berarului amator
Ai cumparat produsul Berea artizanala. Ghidul complet al berarului amator ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
BEREA ARTIZANALĂ BUNĂ Fabricarea artizanală a berii are o veche tradiție. Timp de secole, s-a asimilat în multe locuri cu activitatea casnică zilnică , la fel cum era coacerea pâinii. Redescoperită la noi în anii 80, după ce legislația a devenit mai tolerantă, se bucură de o audiență în creștere constantă – recent și sub sloganul Berea Craft , căreia autorul îi dedică un întreg capitol, deoarece accentuează diversitatea și creativitatea în acest domeniu. Berea nu e chiar atât de greu de fabricat. Însă, înainte de toate, este fascinant să vezi cum, cu doar câteva ustensile și cu încă și mai puține ingrediente, se pot fierbe o multitudine de beri pline de nuanțe (blonde, brune, efervescente, gustoase etc.). Este o experiență specială să cunoști întreaga paletă de beri naturale, cu gust amplu și nealterat – și asta doar cu cheltuieli reduse. Manualul de față, bogat ilustrat, oferă numeroase sugestii și informații: • De la orz la bere – cum funcționează? • Metodele de fierbere – procedeul de brasaj sau cel cu extract, diferențele, modul de lucru. • Ce ustensile îi sunt necesare berarului? Instrumentele clasice și cele foarte noi. • Fabricarea berii acasă – explicată și înregistrată pas cu pas. Cu peste 100 de rețete de bere, alese din întreaga lume, modificate special pentru a fi preparate între proprii patru pereți. Incepand cu prezenta editie, aceasta carte de specialitate devine manualul oficial si ghidul cursului de certificare Berar artizanal (IHK) , care va fi oferit in viitor de IHK (Camera de Comert si Industrie) in Oberfranken Bayreuth si se va desfasura in Kulmbach
Acorda un calificativ