Dupa imensul succes din 1975 al Cartii de bucate pentru tinerele gospodine, cumparata de peste 250 000 de amatori ori fini cunoscatori ai artei culinare, Silvia Jurcovan a revenit in 1983 cu o varianta imbogatita si cuprinzatoare – Carte de bucate –, care a cunoscut numeroase editii, si-a depasit propriul record de vanzari si, de aproape 30 de ani, e nelipsita din bucatariile noastre, hranindu-ne deopotriva simturile si nostalgiile. Cartea Silviei Jurcovan, acum intr-o noua editie – nu una oarecare, ci una indelung dichisita si eleganta – imagineaza cu drag, cu truda, migala si stiinta un univers al aromelor si al gusturilor din copilaria si tineretea noastra, pe care le vom iubi intotdeauna. O carte de bucate e o poveste despre identitate si memorie, in paginile ei cuvintele, ca si mancarurile, poarta amprente nationale sau regionale, chiar si inainte de deveni brand-uri. O carte de bucate e o lume virtuala. Depinde de abilitatea, experienta si capacitatea celui care se lasa initiat ca reteta sa capete consistenta, forma si savoarea lucrului bun de mancat sau de degustat. - Smaranda Vultu
Scrie parerea ta
Carte de bucate - Silvia Jurcovan
Ai cumparat produsul Carte de bucate - Silvia Jurcovan ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Dupa imensul succes din 1975 al Cartii de bucate pentru tinerele gospodine, cumparata de peste 250 000 de amatori ori fini cunoscatori ai artei culinare, Silvia Jurcovan a revenit in 1983 cu o varianta imbogatita si cuprinzatoare – Carte de bucate –, care a cunoscut numeroase editii, si-a depasit propriul record de vanzari si, de aproape 30 de ani, e nelipsita din bucatariile noastre, hranindu-ne deopotriva simturile si nostalgiile. Cartea Silviei Jurcovan, acum intr-o noua editie – nu una oarecare, ci una indelung dichisita si eleganta – imagineaza cu drag, cu truda, migala si stiinta un univers al aromelor si al gusturilor din copilaria si tineretea noastra, pe care le vom iubi intotdeauna. O carte de bucate e o poveste despre identitate si memorie, in paginile ei cuvintele, ca si mancarurile, poarta amprente nationale sau regionale, chiar si inainte de deveni brand-uri. O carte de bucate e o lume virtuala. Depinde de abilitatea, experienta si capacitatea celui care se lasa initiat ca reteta sa capete consistenta, forma si savoarea lucrului bun de mancat sau de degustat. - Smaranda Vultu
Acorda un calificativ