Senzor wireless de pH

Cod intern: xsales_224884115
Producator: edituradiana.ro
Vizualizari: 69 / Achizitii: 33
Pret:   950.0 RON

Acest produs este publicat in categoria Librarie la data de 29-05-2024: 06:05 si vandut de Editura Diana. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate. ( alege finantarea potrivita )

  • Produs cu garantie

  • Livrare direct din stocul fizic al Editura Diana

  • Retur gratuit minim 14 zile de la data achizitiei

Senzorul wireless pH vine înspțit de un electrod din sticlă de uz general și este potrivit pentru utilizarea cu experimente în laboratoarele de chimie sau biologie. Senzorul inteligent de pH se poate conecta wireless la dispozitive mobile, cum ar fi tablete, laptop-uri și telefoane mobile, precum și la desktop-uri (PC, Apple Mac, Chromebook), oferind elevilor posibilitatea de a efectua experimente în mod independent, fără necesitatea unui înregistrator de date tradițional. Adaptorul are o baterie reîncărcabilă de 1300 mAh, o singură încărcare poate alimenta senzorul pentru un an întreg. Bateria este încărcată utilizând un cablu mini USB, inclus în set.Exemple de experimente științifice care se pot realiza cu senzorul de pH wireless: titrări acido-bazice, monitorizarea modificării pH-ului în timpul unei reacții chimice, acțiunea enzimelor, monitorizarea fotosintezei, fermentarea etc.Caracteristici tehnice:Rezoluție: 0,01 pH / 1 mV;Interval de măsurare: 0-14 pHConectivitate: Bluetooth sau USBDiametru electrod: 13 mmTemperatura de lucru a electrodului: 0 - 80°CSenzorul folosește softul Easysense2, care se poate descărca gratuit pe telefon, tableta, laptop sau PC: https://store.data-harvest.co.uk/easysense2#downloads. Această aplicație este actualizată în mod constant și oferă o varietate de instrumente pentru a capta, afișa și analiza date de la senzorii smart wireless, utilizând conectivitatea Bluetooth sau USB. Pachetul conține: un adaptor de pH smart wireless, un electrod de pH din sticlă și un cablu mini USB.Exemple de experimente:Titrari acido-baziceTestarea acizilor și alcalinelorMonitorizarea modificării pH-ului în timpul unei reacții chimiceAcțiunea enzimelorMonitorizarea fotosintezeiFermentaţie
Nota clientilor