Utilizare peleți aromatizați pentru grătar Grătar cu cărbuni: După ce jarul este bine format, așezați carnea, legumele sau peștele pe grătar. Aprindeți peleții aromatizați într-o cutie pentru afumare sau într-un recipient din aluminiu, apoi plasați-i în interiorul grătarului. Închideți capacul. În 7–8 minute, fumul aromat se va răspândi, conferind preparatelor un gust savuros. Grătar cu gaz: Aprindeți peleții aromatizați într-o cutie pentru afumare sau într-un recipient din aluminiu, apoi introduceți-i în grătar sau așezați-i pe arzătorul lateral. Închideți capacul. După aproximativ 5 minute, se va forma un fum dens care va îmbogăți gustul cărnii, legumelor sau peștelui. Grătar tip afumătoare (Smoker): Presărați peleții direct peste cărbunii încinși din focar. Fumul rezultat va pătrunde în camera de gătire, aromatizând uniform carnea, legumele sau peștele. ATENȚIE! A se păstra într-un loc uscat, ferit de soare și îngheț. Se utilizează exclusiv pentru aromatizarea fumului în procesul de gătire. Nu este destinat utilizării ca și combustibil pentru încălzire. Produs necomestibil. Nu adăugați alte substanțe, uleiuri sau lichide peste peleți....
Scrie parerea ta
Peleți afumare Fuchs, usturoi, 500 gr
Ai cumparat produsul Peleți afumare Fuchs, usturoi, 500 gr ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Utilizare peleți aromatizați pentru grătar Grătar cu cărbuni: După ce jarul este bine format, așezați carnea, legumele sau peștele pe grătar. Aprindeți peleții aromatizați într-o cutie pentru afumare sau într-un recipient din aluminiu, apoi plasați-i în interiorul grătarului. Închideți capacul. În 7–8 minute, fumul aromat se va răspândi, conferind preparatelor un gust savuros. Grătar cu gaz: Aprindeți peleții aromatizați într-o cutie pentru afumare sau într-un recipient din aluminiu, apoi introduceți-i în grătar sau așezați-i pe arzătorul lateral. Închideți capacul. După aproximativ 5 minute, se va forma un fum dens care va îmbogăți gustul cărnii, legumelor sau peștelui. Grătar tip afumătoare (Smoker): Presărați peleții direct peste cărbunii încinși din focar. Fumul rezultat va pătrunde în camera de gătire, aromatizând uniform carnea, legumele sau peștele. ATENȚIE! A se păstra într-un loc uscat, ferit de soare și îngheț. Se utilizează exclusiv pentru aromatizarea fumului în procesul de gătire. Nu este destinat utilizării ca și combustibil pentru încălzire. Produs necomestibil. Nu adăugați alte substanțe, uleiuri sau lichide peste peleți....
Acorda un calificativ