Hotspot Panama Bambito Estate 1kg este cafea boabe proaspat prajita cu note de nuci caramelizate zmeura si ciocolata cu o aciditate medie spre ridicata si o corpolenta ridicata. Ferma Bambito este amplasata in apropierea vulcanului Baru in regiunea Chiquiri. Varietatile produse sunt 50% catuai 45% caturra 5% typica la o altitudine de 1632 – 1821m. Temperaturile in aceasta zona sunt cuprinse intre 10 si 24 ͦC. Datorita temperaturilor joase si a altitudinii ridicate maturarea cireselor se realizeaza mai lent iar rezultatul este spectaculos: o cafea mult mai dulce si mai acida.Datorita combinatiei de varietati se va obtine cea mai mai densa cafea preparata din America Centrala.Alberto Sitton a cumparat aceasta ferma din muntii Bambito in anul 1945. Plantarea cafelei a devenit o pasiune si o traditie in familia lui. Astazi ferma este condusa de Itza fiica lui Alberto impreuna cu sotul sau Fito si cu fiul lor Rafa.Recolta are loc din decembrie pana in martie si sunt angajati in jur de 40 de oameni pentru a culege manual toate ciresele.Ferma produce o cafea exceptionala iar recent si-au construit si propria statie de procesare umeda cu o tehnologie de ultima generatie ce foloseste doar jumatate de litru de apa pentru a procesa un kilogram de boabe. Apa este reciclata de asemenea si pulpa cafelei.Uscarea o fac la soare 12 ore iar apoi in uscatoare mecanice numite Guardiolas pana se ajunge la umiditate de 11-12%. Termen de valabilitate: 1 an de la data prajirii.
Scrie parerea ta
Hotspot Panama Bambito Estate cafea boabe 250gr
Ai cumparat produsul Hotspot Panama Bambito Estate cafea boabe 250gr ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Hotspot Panama Bambito Estate 1kg este cafea boabe proaspat prajita cu note de nuci caramelizate zmeura si ciocolata cu o aciditate medie spre ridicata si o corpolenta ridicata. Ferma Bambito este amplasata in apropierea vulcanului Baru in regiunea Chiquiri. Varietatile produse sunt 50% catuai 45% caturra 5% typica la o altitudine de 1632 – 1821m. Temperaturile in aceasta zona sunt cuprinse intre 10 si 24 ͦC. Datorita temperaturilor joase si a altitudinii ridicate maturarea cireselor se realizeaza mai lent iar rezultatul este spectaculos: o cafea mult mai dulce si mai acida.Datorita combinatiei de varietati se va obtine cea mai mai densa cafea preparata din America Centrala.Alberto Sitton a cumparat aceasta ferma din muntii Bambito in anul 1945. Plantarea cafelei a devenit o pasiune si o traditie in familia lui. Astazi ferma este condusa de Itza fiica lui Alberto impreuna cu sotul sau Fito si cu fiul lor Rafa.Recolta are loc din decembrie pana in martie si sunt angajati in jur de 40 de oameni pentru a culege manual toate ciresele.Ferma produce o cafea exceptionala iar recent si-au construit si propria statie de procesare umeda cu o tehnologie de ultima generatie ce foloseste doar jumatate de litru de apa pentru a procesa un kilogram de boabe. Apa este reciclata de asemenea si pulpa cafelei.Uscarea o fac la soare 12 ore iar apoi in uscatoare mecanice numite Guardiolas pana se ajunge la umiditate de 11-12%. Termen de valabilitate: 1 an de la data prajirii.
Acorda un calificativ