Etolia Brazilia Cerrado Caramelo Doce 250g cafea boabe proaspat prajita

Cod intern: xsales_321402
Producator: Etolia
Vizualizari: 1 / Achizitii: 0
Pret:   39.99 RON

Acest produs este publicat in categoria Mall Si Hypermarket la data de 30-09-2023: 11:09 si vandut de Kfea. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate. ( alege finantarea potrivita )

  • Produs cu garantie

  • Livrare direct din stocul fizic al Kfea

  • Retur gratuit minim 14 zile de la data achizitiei

Etolia este o cafea boabe proaspat prajita 100% Arabica de specialitate cu o aroma echilibrata si complexa. Sortiment: Brazil Caramelo Doce scor SCA: 82 50. Aceasta cafea are un corp mai slab decat multe alte cafele braziliene dar bine structurata complexa si rafinata avand o aciditate fructata si usoara de vin cu note de ciocolata cu nougat si nuci.  Recolta: 22/23 Cantitate: 250g cafea boabe 100% Arabica TRANSPORT GRATUIT la o pungă de Etolia Brazilia Caramelo Doce 1kg cafea boabe proaspat prajita! Caracteristici: Aciditate: 3/5 Corp: 2/5 Aroma: 3/5 Tratare: decorticare naturala Altitudine: 600m - 1300m Varietate: Mundo Novo Yellow Bourbon Caturra Catuai Gust: dulce si echilibrat Aciditate: usoara citrica Corp: fin Note: fructate de nuci si ciocolata Prajire: Mediu City Brazilia este unul dintre cei mai mari producatori de cafea la nivel mondial cu plantatii care cresc aproximativ sase miliarde de plante de cafea dintre care 74% sunt Arabica si 26% Robusta. Zonele Minas Gerais Sao Paulo si Parana produc cea mai multa cafea gratie solului si climatului favorabile. Recoltarea se face in lunile uscate - mai iunie si iulie. Fazenda Pântano este o ferma situata in Cerrado in apropierea orasului Patos de Minas la o altitudine de 1150m si are o suprafata totala de 600ha din care peste 100 sunt alocate pentru rezerve permanente de padure potrivit legii braziliene. Ciresele de cafea Yellow Bourbon sunt culese si decorticate si apoi imediat uscate pe paturi inaltate in stil african. Acest tip de procesare ofera in ceasca note mai puternice corp mai slab si complexitate mai mare decat cafeaua procesata natural.  
Nota clientilor