Etolia El Salvador Cordillera Balsamo 250g cafea boabe proaspat prajita este o cafea boabe proaspăt prăjită 100% Arabica de specialitate. TRANSPORT GRATUIT la o pungă de Etolia El Salvador Cordillera Balsamo 1kg cafea boabe proaspat prajita! Sortiment: El Salvador Cordillera del Balsamo washed SHG EP recolta 23 scor SCA: 82.75. O cafea cu aciditate citrică ușor-medie corp rotund și catifelat note dulci de ciocolată și marțipan și o aromă de caramel. Caracteristici: Cantitate: 250g cafea boabe Etolia proaspăt prăjită Regiuni: mai multe ferme din regiunea Cordillera del Bálsamo Varietăți: Bourbon Pacas Altitudine: 1300-1500m Procesare: washed Aciditate: 3/5 Corp: 3/5 Aroma: 3/5 Gust: dulce de caramel Note: ciocolată și marțipan Aciditate: medie dulce Prajire: Mediu City Producția de cafea din El Salvador a marcat istoria acestui stat timp de peste 100 de ani și a avut o contribuție semnificativă la economia salvadoriană încă de la mijlocul secolului al XIX-lea. Până la războiul civil din anii 1980 El Salvador a fost una dintre cele mai organizate țări producătoare de cafea din America Centrală cu o reputație internațională renumită pentru calitate și eficiență. După încheierea războiului țara s-a străduit să își recupereze producția. Datorită solurilor vulcanice bogate și a climei blânde El Salvador oferă condiții excelente pentru cultivarea cafelei și găzduiește unele dintre cele mai căutate soiuri din lume. Lanțul muntos Cordillera del Bálsamo este situat în regiunea vestică a țării la câteva zeci de kilometri vest de capitala El Salvador. În această regiune multe ferme de cafea sunt situate în jurul pantelor abrupte ale vulcanului Quetzaltepec. Pentru această cafea au fost culese cu grijă și manual doar cele mai bune cireșe din patru fincas diferite din regiune: Finca San Luis Finca San Pedro Finca San Jose Buena Vista și Finca La Trinidad. După ce au fost recoltate cireșele de cafea sunt sortate curățate de pulpă și spălate. Apoi boabele sunt întinse pe terase pentru a se usca la soare. Pentru un proces de uscare uniform pergamentul este greblat de mai multe ori în timpul zilei. După aceea este împachetat și pregătit pentru transport.
Scrie parerea ta
Etolia El Salvador Cordillera Balsamo 250g cafea boabe proaspat prajita
Ai cumparat produsul Etolia El Salvador Cordillera Balsamo 250g cafea boabe proaspat prajita ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Etolia El Salvador Cordillera Balsamo 250g cafea boabe proaspat prajita este o cafea boabe proaspăt prăjită 100% Arabica de specialitate. TRANSPORT GRATUIT la o pungă de Etolia El Salvador Cordillera Balsamo 1kg cafea boabe proaspat prajita! Sortiment: El Salvador Cordillera del Balsamo washed SHG EP recolta 23 scor SCA: 82.75. O cafea cu aciditate citrică ușor-medie corp rotund și catifelat note dulci de ciocolată și marțipan și o aromă de caramel. Caracteristici: Cantitate: 250g cafea boabe Etolia proaspăt prăjită Regiuni: mai multe ferme din regiunea Cordillera del Bálsamo Varietăți: Bourbon Pacas Altitudine: 1300-1500m Procesare: washed Aciditate: 3/5 Corp: 3/5 Aroma: 3/5 Gust: dulce de caramel Note: ciocolată și marțipan Aciditate: medie dulce Prajire: Mediu City Producția de cafea din El Salvador a marcat istoria acestui stat timp de peste 100 de ani și a avut o contribuție semnificativă la economia salvadoriană încă de la mijlocul secolului al XIX-lea. Până la războiul civil din anii 1980 El Salvador a fost una dintre cele mai organizate țări producătoare de cafea din America Centrală cu o reputație internațională renumită pentru calitate și eficiență. După încheierea războiului țara s-a străduit să își recupereze producția. Datorită solurilor vulcanice bogate și a climei blânde El Salvador oferă condiții excelente pentru cultivarea cafelei și găzduiește unele dintre cele mai căutate soiuri din lume. Lanțul muntos Cordillera del Bálsamo este situat în regiunea vestică a țării la câteva zeci de kilometri vest de capitala El Salvador. În această regiune multe ferme de cafea sunt situate în jurul pantelor abrupte ale vulcanului Quetzaltepec. Pentru această cafea au fost culese cu grijă și manual doar cele mai bune cireșe din patru fincas diferite din regiune: Finca San Luis Finca San Pedro Finca San Jose Buena Vista și Finca La Trinidad. După ce au fost recoltate cireșele de cafea sunt sortate curățate de pulpă și spălate. Apoi boabele sunt întinse pe terase pentru a se usca la soare. Pentru un proces de uscare uniform pergamentul este greblat de mai multe ori în timpul zilei. După aceea este împachetat și pregătit pentru transport.
Acorda un calificativ