• Valuta :
    RON
  • Limba :
    Romana

Etolia Mexic Organic Las Hortensias 250g cafea boabe proaspat prajita

Cod intern: xsales_321404
Producator: Etolia
Vizualizari: 6 / Achizitii: 23
Pret:   39.99 RON

Acest produs este publicat in categoria Mall Si Hypermarket la data de 30-09-2023: 11:09 si vandut de Kfea. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate. ( alege finantarea potrivita )

  • Produs cu garantie

  • Livrare direct din stocul fizic al Kfea

  • Retur gratuit minim 14 zile de la data achizitiei

Etolia Mexic Organic Las Hortensias 250g cafea boabe proaspat prajita este o cafea proaspăt prăjită de origine mexicană 100% Arabica echilibrată vibrantă și aromată minunată atât că espresso cât și în varietăți cu lapte. TRANSPORT GRATUIT la o pungă de Etolia Mexic Organic Las Hortensias 1kg cafea proaspat prajita boabe! Sortiment: Mexic Organic Las Hortensias SHG EP scor SCA 83 recolta 22/23 washed. O cafea sustenabilă fiind certificată organic cu o aciditate medie citrică corp catifelat cu gust de nougat și note de portocală și lime. Caracteristici: Regiune: Motozintla Sierra Mariscal Chiapas Varietăți: Bourbon Caturra Catimor Typica Altitudine: 800m - 1800m Culegere: noiembrie - martie Aciditate: 3/5  Corp: 3/5  Aroma: 3/5 Gust: nougat Note: portocală și lime Aciditate: medie Prajire: Mediu City Cafeaua a fost introdusă pentru prima dată în Mexic la sfârșitul anilor 1700. În prezent țara cultivă această plantă în 16 state deși cea mai mare parte a producției este concentrată în sud. Chiapas Oaxaca și Veracruz sunt principalele regiuni de cafea în care se produce o varietate diversă de cafele de calitate superioară de la cafele mai ușoare și delicate la cafele mai dulci cu note de caramel sau ciocolată. Aceste arome unice sunt create de numeroasele microclimate diferite cu regimuri de precipitații variate și soluri bogate care există în întreaga țară. În plus Mexicul este de asemenea unul dintre cei mai mari exportatori de cafea organică din lume. Chiapas domină producția de cafea din Mexic cu 40% din producția totală a țării. Cafeaua de aici este cultivată între 1.300 și 1.700 de metri altitudine și beneficiază de gama de altitudini microclimate și soluri vulcanice bogate. În mod obișnuit puteți găsi un profil de aromă echilibrat caracterizat de note de ciocolată caramel și citrice. Suntem bucuroși să vă oferim această cupă fină și vă invităm să o descoperiți și voi!
Nota clientilor