Papa Jacques Colombia Tiptil cafea boabe proaspat prajita 250g

Cod intern: xsales_343408507
Producator: Papa Jacques
Vizualizari: 4 / Achizitii: 4
Pret:   59.99 RON

Acest produs este publicat in categoria Mall Si Hypermarket la data de 20-11-2024: 11:11 si vandut de Kfea. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate. ( alege finantarea potrivita )

  • Produs cu garantie

  • Livrare direct din stocul fizic al Kfea

  • Retur gratuit minim 14 zile de la data achizitiei

Papa Jacques Colombia Tiptil cafea boabe proaspat prajita 250g conține cafea boabe proaspăt prăjită 100% Arabica din Columbia regiunea Tolima fără cofeină. Această cafea de specialitate este decofeinizată prin tehnologia Sugar Cane.   Note: struguri albi ciocolată neagră portocală Sortiment cafea: cafea boabe de specialitate 100% Arabica decofeinizată Regiune: Tolima Columbia Varietate: Caturra Altitudine: 1450m Procesare: spalata / washed   Ce este tehnologia „Sugar Cane”? O buna parte din trestia de zahar (în engleza Sugar Cane) este fermentata pentru producerea alcoolului etilic. Atat acidul acetic cat si alcoolul etilic sunt produse de drojdii si bacterii în timpul fermentatiei alcoolice. Acetatul de etil este produs din reactia naturala a acidului acetic cu alcoolul etilic. Practic aceasta substanta este un produs secundar al fermentatiei alcoolice a trestiei de zahar.   Procesul de decofeinizare este simplu. Boabele de cafea verde sunt expuse la abur apoi sunt imersate intr-un amestec de apa si acetat de etil. Acetatul de etil este solvent selectiv pentru cofeina. Cand nivelul dorit de cofeina este extras procesul este intrerupt. Reziduurile de acetat de etil de pe boabe sunt îndepartate cu abur fierbinte sau prin distilare in vid. Toti ceilalti compusi aromatici raman in boabele de cafea verde. Acetatul de etil fierbe la 77 grade Celsius la presiune atmosferica. Expunerea la o temperatura mai mare sau la o presiune mult redusa transforma aceasta substanta in vapori. Acesti vapori sunt condensati pentru a recupera toata cantitatea de acetat de etil evaporata din boabele de cafea.   Stiati ca? Acetatul de etil este cel mai comun ester intalnit in vinuri. Aroma acetatului de etil este mai pronuntata la vinurile tinere si confera caracterul fructat al unui vin. 
Nota clientilor