Etolia Peru este cafea boabe proaspat prajita 100% Arabica aromata de origine. Sortiment: Peru Arabica Cajamarca washed 22. Cantitate: 1kg Această cafea este dulce de ciocolată cu alune si usoare note florale. TRANSPORT GRATUIT! Caracteristici: Aciditate: 3/5 Corp: 3/5 Aroma: 3/5 SCA: 82 50 Regiune: Cajamarca Varietati: Caturra Typica Pache Bourbon Perioada Recolta: 2022 Procesare: Washed Aroma: dulce de ciocolată cu alune Aciditate: plăcută Note: florale Prajire: Mediu City Cafeaua Etolia organica peruviana vine din provincia Chanchamayo aflata in centrul Peru. Plantatiile sunt situate la altitudini intr 1200 – 1350 metri si includ varietati precum Caturra Typica Pache si Bourbon. Fermele apartin micilor producatori cu doua hectare de teren care genereaza aproximativ 1.300 tone de cafea per recolta. Aceasta cafea este crescuta la umbra la inaltimi mari pentru a obtine un bob mai dens si niste caracteristici mai complexe in ceasca datorate procesului foarte incet de maturare. In plus producatorii au facut un mare efort pentru a produce boabe de inalta calitate folosind doar practici sustenabile de farmare eliminand folosirea pesticidelor chimice si al fertilizatorilor si folosind ingrasamant natural in loc. Aceste eforturi i-au ajutat sa devina fermieri certificati organici o cerficare foarte prestigioasa si greu de obtinut.
Scrie parerea ta
Etolia Peru 1kg cafea boabe proaspat prajita
Ai cumparat produsul Etolia Peru 1kg cafea boabe proaspat prajita ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Etolia Peru este cafea boabe proaspat prajita 100% Arabica aromata de origine. Sortiment: Peru Arabica Cajamarca washed 22. Cantitate: 1kg Această cafea este dulce de ciocolată cu alune si usoare note florale. TRANSPORT GRATUIT! Caracteristici: Aciditate: 3/5 Corp: 3/5 Aroma: 3/5 SCA: 82 50 Regiune: Cajamarca Varietati: Caturra Typica Pache Bourbon Perioada Recolta: 2022 Procesare: Washed Aroma: dulce de ciocolată cu alune Aciditate: plăcută Note: florale Prajire: Mediu City Cafeaua Etolia organica peruviana vine din provincia Chanchamayo aflata in centrul Peru. Plantatiile sunt situate la altitudini intr 1200 – 1350 metri si includ varietati precum Caturra Typica Pache si Bourbon. Fermele apartin micilor producatori cu doua hectare de teren care genereaza aproximativ 1.300 tone de cafea per recolta. Aceasta cafea este crescuta la umbra la inaltimi mari pentru a obtine un bob mai dens si niste caracteristici mai complexe in ceasca datorate procesului foarte incet de maturare. In plus producatorii au facut un mare efort pentru a produce boabe de inalta calitate folosind doar practici sustenabile de farmare eliminand folosirea pesticidelor chimice si al fertilizatorilor si folosind ingrasamant natural in loc. Aceste eforturi i-au ajutat sa devina fermieri certificati organici o cerficare foarte prestigioasa si greu de obtinut.
Acorda un calificativ