Etolia Tanzania Lukani Kilimanjaro 1kg cafea boabe proaspat prajita

Cod intern: xsales_101072585
Producator: Etolia
Vizualizari: 20 / Achizitii: 20
Pret:   139.99 RON

Acest produs este publicat in categoria Mall Si Hypermarket la data de 12-01-2024: 05:01 si vandut de Kfea. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate. ( alege finantarea potrivita )

  • Produs cu garantie

  • Livrare direct din stocul fizic al Kfea

  • Retur gratuit minim 14 zile de la data achizitiei

Etolia Tanzania Lukani Kilimanjaro 1kg cafea proaspat prajita boabe este o cafea boabe proaspăt prăjită 100% Arabica de specialitate. TRANSPORT GRATUIT! Sortiment: Tanzania Lukani Kilimanjaro Arabica washed recolta 22/23 scor SCA 84.5. Aciditate citrică corp rotund gust de fructe de pădure cu note de lichior. Caracteristici: Regiune: Kilimanjaro Varietăți: Bourbon Kent Altitudine: 1.219m deasupra nivelului mării Culegere: noiembrie - martie Procesare: fully washed Aciditate: 4/5  Corp: 3/5  Aroma: 3/5 Gust: fructe de pădure Note: lichior Aciditate: ușor ridicată citrică Prajire: Mediu City Lukani Losaa AA/AB a fost creată de Societatea Cooperativă de Marketing Agricol Lukani Losaa (AMCOS) în conformitate cu Legea privind cooperativele din Tanzania din 1984. Există 445 de membri activi fiecare cultivând cafea pe aproximativ 1 5 hectare de teren. Acești producători sunt situați pe pantele abrupte ale muntelui Kilimanjaro de-a lungul marginilor vestice ale zonei Kilimanjaro. În general producătorii cultivă banane porumb fasole și igname împreună cu cafeaua pentru a-și diversifica veniturile și a-și hrăni familiile. AMCOS încurajează producătorii să se bazeze mai puțin pe produse agrochimice și mai mult pe îngrășăminte organice. Proiectul Lukani Losaa Kilimanjaro Specialty Revival Project a fost inițiat în 2001 pentru a ajuta la educarea producătorilor cu privire la îmbunătățirea calității cafelei din Kilimanjaro. Zona este bogată cu sol sănătos altitudini mari și temperaturi ideale - dar calitatea cafelei scăzuse în anii trecuți din cauza lipsei de cunoștințe despre cum să îngrijească copacii. Astfel proiectul a fost inițiat pentru a asigura o mai bună trasabilitate a cafelei din Kilimanjaro și pentru a-i învăța pe producători despre calitate. Au fost organizate cursuri de formare profesională care s-au axat pe metodele de cultivare recoltare și procesare după recoltare. Această formare a inclus de asemenea asigurarea faptului că loturile erau etichetate și mai ușor de urmărit. Suntem bucuroși să vă oferim această cupă fină și vă invităm să o descoperiți și voi!
Nota clientilor