Etolia Tanzania Edelweiss 1kg cafea proaspat prajita boabe este o cafea boabe proaspăt prăjită 100% Arabica de specialitate. TRANSPORT GRATUIT! Sortiment: Tanzania Edelweiss Grade AB+ varietate Kent și Bourbon washed recolta 22/23 scor SCA: 84. O cafea cu aciditate dulce ușor citrică corp rotund și fin note ușoare de ceai negru grapefruit și fructe tropicale. Caracteristici: Regiune: Nord (Kilimanjaro) Sud (Mbeya) Bukoba Varietăți: Kent Bourbon Altitudine: 1050 - 2000m deasupra nivelului mării Culegere: iunie - decembrie Procesare: washed Aciditate: 3/5 Corp: 3/5 Aroma: 4/5 Gust: fructat Note: ușoare de ceai negru grapefruit și fructe tropicale. Aciditate: medie dulce Prajire: Mediu City Această cafea provine de la Edelweiss Estate situată la marginea zonei de conservare Ngorongoro și înconjurată de păduri indigene. Ferma care se întinde de la 1.650 - 1.820 de metri deasupra nivelului mării a fost fondată de coloniști germani în jurul anului 1900 preluată de administrația britanică după cel de-al Doilea Război Mondial și cumpărată de domnul BN Vohora în 1969. Deoarece ferma este situată într-o regiune foarte îndepărtată din nordul Tanzaniei familia Vohora își propune să se implice în comunitatea din jur. Aceștia derulează diverse proiecte de sustenabilitate pentru a sprijini comunitatea locală și pentru a proteja mediul natural. Aceștia oferă stagii de ucenicie la fermă sprijină școlile locale și au fondat grădinițe pentru copiii angajaților lor. În plus ferma împarte o graniță verde cu zona de conservare Ngorongoro. Prin urmare elefanții și bivolii traversează plantația de cafea în mod regulat punând la încercare ferma și copacii săi delicați. Copacii înfloresc între noiembrie și februarie iar recolta începe la începutul lunii iulie. La moara lor umedă cireșele sunt imediat curățate de pulpă și fermentate timp de până la 36 de ore apoi spălate și uscate pe paturi africane în plin soare timp de aproximativ 8 până la 10 zile. Pergamentul este apoi transportat la Arusha pentru măcinarea uscată și pregătirea cafelei pentru export. Suntem bucuroși să vă oferim această cupă fină și vă invităm să o descoperiți și voi!
Scrie parerea ta
Etolia Tanzania Edelweiss 1kg cafea proaspat prajita boabe
Ai cumparat produsul Etolia Tanzania Edelweiss 1kg cafea proaspat prajita boabe ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Etolia Tanzania Edelweiss 1kg cafea proaspat prajita boabe este o cafea boabe proaspăt prăjită 100% Arabica de specialitate. TRANSPORT GRATUIT! Sortiment: Tanzania Edelweiss Grade AB+ varietate Kent și Bourbon washed recolta 22/23 scor SCA: 84. O cafea cu aciditate dulce ușor citrică corp rotund și fin note ușoare de ceai negru grapefruit și fructe tropicale. Caracteristici: Regiune: Nord (Kilimanjaro) Sud (Mbeya) Bukoba Varietăți: Kent Bourbon Altitudine: 1050 - 2000m deasupra nivelului mării Culegere: iunie - decembrie Procesare: washed Aciditate: 3/5 Corp: 3/5 Aroma: 4/5 Gust: fructat Note: ușoare de ceai negru grapefruit și fructe tropicale. Aciditate: medie dulce Prajire: Mediu City Această cafea provine de la Edelweiss Estate situată la marginea zonei de conservare Ngorongoro și înconjurată de păduri indigene. Ferma care se întinde de la 1.650 - 1.820 de metri deasupra nivelului mării a fost fondată de coloniști germani în jurul anului 1900 preluată de administrația britanică după cel de-al Doilea Război Mondial și cumpărată de domnul BN Vohora în 1969. Deoarece ferma este situată într-o regiune foarte îndepărtată din nordul Tanzaniei familia Vohora își propune să se implice în comunitatea din jur. Aceștia derulează diverse proiecte de sustenabilitate pentru a sprijini comunitatea locală și pentru a proteja mediul natural. Aceștia oferă stagii de ucenicie la fermă sprijină școlile locale și au fondat grădinițe pentru copiii angajaților lor. În plus ferma împarte o graniță verde cu zona de conservare Ngorongoro. Prin urmare elefanții și bivolii traversează plantația de cafea în mod regulat punând la încercare ferma și copacii săi delicați. Copacii înfloresc între noiembrie și februarie iar recolta începe la începutul lunii iulie. La moara lor umedă cireșele sunt imediat curățate de pulpă și fermentate timp de până la 36 de ore apoi spălate și uscate pe paturi africane în plin soare timp de aproximativ 8 până la 10 zile. Pergamentul este apoi transportat la Arusha pentru măcinarea uscată și pregătirea cafelei pentru export. Suntem bucuroși să vă oferim această cupă fină și vă invităm să o descoperiți și voi!
Acorda un calificativ