Etolia Guatemala Huehuetenango 1kg cafea boabe proaspat prajita + GRATUIT Pahar sticla espresso pereti dubli 100ml

Cod intern: xsales_329615033
Producator: Etolia
Vizualizari: 9 / Achizitii: 312
Pret:   99.99 RON

Acest produs este publicat in categoria Mall Si Hypermarket la data de 02-11-2024: 12:11 si vandut de Kfea. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate. ( alege finantarea potrivita )

  • Produs cu garantie

  • Livrare direct din stocul fizic al Kfea

  • Retur gratuit minim 14 zile de la data achizitiei

Etolia este o cafea boabe proaspat prajita 100% Arabica de specialitate. Sortiment: Guatemala Huehuetenango SHB EP washed scor SCA 83 75. Profită acum de OFERTA LIMITATĂ ETOLIA. La achiziția unei pungi Etolia Guatemala Huehuetenango 1kg cafea boabe proaspat prajita beneficiezi de Pahar Etolia sticla pereti dubli pentru Espresso 100ml - GRATUIT. TRANSPORT GRATUIT! Recolta: 23/24 O cafea cu un caracter fructat aciditate citrica gust de ciocolata neagra fina si dulce. Aciditate: 4/5 Corp: 4/5 Aroma: 4/5 Huehuetenango este una din cele trei regiuni non-vulcanice ale Guatemalei si una din cele mai inalte cu cea mai buna productie de cafea din tara. Curentii de aer fierbinte urca din campiile Tehuantepec din Oaxaca Mexic si se impletesc acolo cu aerul rece coborand din muntii Cuchumatanes rezultand intr-un microclimat ferit de inghet ce permite cultivarea cafelei la pana 2000m.   Caracteristici: Ingrediente: 100% Arabica Tratare: washed (spalata) Zona: Sudul regiunii Antigua Altitudine: 1 350+m Varietati: Typica Bourbon Caturra si Catuai Recoltare: ianuarie - aprilie Aroma: dulce fructata Note: portocala ciocolata cu lapte si artar Aciditate: citrică Prajire: Mediu City   Cafeaua Strictly Hard Bean (SHB) crescute la altitudine sunt rezistente si pot fi prajite de la light la dark. Profilul de prajire light va insemna aciditate pronuntata si note delicate de vin. Aceasta aciditate a cafelei rezista si la prajirea dark acest lucru insemnand ca acest profil de prajire nu va face cafeaua sa capete un gust banal ci ca ii va pastra notele vibrante atat in varianta de specialitate cat si in amestec. Ciresele de cafea sunt culese manual si ulterior procesate umed (washed). Experienta indelungata si pasiunea aratata fata de cafea a detinatorilor acestei ferme asigura mereu calitatea cafelei distribuite.
Nota clientilor