Illy Iperespresso Monoarabica India 18 capsule reprezintă o cafea Arabica cu note de ciocolata neagra si piper pentru cei doresc in ceasca o aroma puternica si deosebita. Capsulele illy iperespresso contin aproximativ 7 grame de cafea 100% Arabica perfect prajita macinata si presata. Aceste capsule sunt valabile intr-o varianta de prajire mai ridicat ce permite obtinerea unui gust dulce-amarui echilibrat placut si nuantat. Elementul de baza al metodei Iperespresso este capsula patentata de iperChamber™ care permite extragerea cafelei illy in doua etape. In prima etapa de hiperinfuzie apa fierbinte sub presiune foarte mare se combina cu cafeaua in conditii optime pentru a permite extractia pretioaselor gusturi si arome creandu-se astfel o savoare bogata si complexa. In cea de-a doua etapa de emulsificare cafeaua este fortata sa treaca prin filtrul patentat e-valve™ aflat in partea inferioara a caspulei amestecandu-se astfel uleiurile aromate cu aerul pentru a obtine un espresso cu un corp/o textura deosebit(a) si un strat dens rezistent de crema catifelata.
Scrie parerea ta
Illy Iperespresso Monoarabica India 18 capsule
Ai cumparat produsul Illy Iperespresso Monoarabica India 18 capsule ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Illy Iperespresso Monoarabica India 18 capsule reprezintă o cafea Arabica cu note de ciocolata neagra si piper pentru cei doresc in ceasca o aroma puternica si deosebita. Capsulele illy iperespresso contin aproximativ 7 grame de cafea 100% Arabica perfect prajita macinata si presata. Aceste capsule sunt valabile intr-o varianta de prajire mai ridicat ce permite obtinerea unui gust dulce-amarui echilibrat placut si nuantat. Elementul de baza al metodei Iperespresso este capsula patentata de iperChamber™ care permite extragerea cafelei illy in doua etape. In prima etapa de hiperinfuzie apa fierbinte sub presiune foarte mare se combina cu cafeaua in conditii optime pentru a permite extractia pretioaselor gusturi si arome creandu-se astfel o savoare bogata si complexa. In cea de-a doua etapa de emulsificare cafeaua este fortata sa treaca prin filtrul patentat e-valve™ aflat in partea inferioara a caspulei amestecandu-se astfel uleiurile aromate cu aerul pentru a obtine un espresso cu un corp/o textura deosebit(a) si un strat dens rezistent de crema catifelata.
Acorda un calificativ