Etolia Papua New Guinea Sigri este o cafea boabe verde 100% Arabica aromata single origin 22/23. Sortiment: Papua New Guinea Sigri Estate Plantation A washed. Cafeaua din Papua Noua Guinee este caracterizata de o aciditate medie dar delicata de vin facut din mere fapt care ii da un gust unicat incomparabil cu alte sortimente crescute in aceeasi zona geografica.Majoritatea cafelei din PNG este crescuta pe plantatii mici ingrijite de fermierii locali dar exista si plantatii mai vaste care produc o cafea mai consistenta si prelucrata prin metode si cu echipament bune. Citeste despre: Plantatii de cafea: Papua Noua Guinee Cafeaua Papua New Guinea din zona Sigri are o complexitata modesta nu foarte pregnanta uneori cu tente pamantii o aciditate slaba spre moderata. Procesare: Washed (spalata) Zona: Sigri Varietati: Arusha Bourbon Typica Caturra Altitude: 1300-1900 m Recolta: mai - august Caracteristici: o cafea cu o aciditate citrică echilibrată corp catifelat cu note fine de fructe de pădure cacao și ciocolată neagră.
Scrie parerea ta
Cafea boabe verde Papua New Guinea Sigri A washed 250g
Ai cumparat produsul Cafea boabe verde Papua New Guinea Sigri A washed 250g ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Etolia Papua New Guinea Sigri este o cafea boabe verde 100% Arabica aromata single origin 22/23. Sortiment: Papua New Guinea Sigri Estate Plantation A washed. Cafeaua din Papua Noua Guinee este caracterizata de o aciditate medie dar delicata de vin facut din mere fapt care ii da un gust unicat incomparabil cu alte sortimente crescute in aceeasi zona geografica.Majoritatea cafelei din PNG este crescuta pe plantatii mici ingrijite de fermierii locali dar exista si plantatii mai vaste care produc o cafea mai consistenta si prelucrata prin metode si cu echipament bune. Citeste despre: Plantatii de cafea: Papua Noua Guinee Cafeaua Papua New Guinea din zona Sigri are o complexitata modesta nu foarte pregnanta uneori cu tente pamantii o aciditate slaba spre moderata. Procesare: Washed (spalata) Zona: Sigri Varietati: Arusha Bourbon Typica Caturra Altitude: 1300-1900 m Recolta: mai - august Caracteristici: o cafea cu o aciditate citrică echilibrată corp catifelat cu note fine de fructe de pădure cacao și ciocolată neagră.
Acorda un calificativ