Etolia este o cafea boabe proaspat prajita 100% Arabica de specialitate. Sortiment: Guatemala La Pastoria HB EP washed scor SCA 82 50. TRANSPORT GRATUIT! Recolta: 23/24 O cafea cu o aciditate plăcută citrică corp neted gust ușor fructat proaspăt cu note de ciocolată și trestie de zahăr. Aciditate: 3/5 Corp: 3/5 Aroma: 3/5 Caracteristici: Ingrediente: 100% Arabica Ferme: micii proprietari și plantațiile Tratare: washed (spalata) Zona: America centrală Altitudine: 1300 - 2000m Varietati: Bourbon Caturra Typica Catuai Pache Recoltare: decembrie - martie Aroma: fructată Note: ciocolată trestie de zahăr Aciditate: citrică plăcută Prajire: Mediu City Această cafea a fost cultivată în sud de Finca La Pastoria situată în departamentul Santa Rosa. Datorită altitudinilor mari din zonă precum și a solurilor bogate în nutrienți de la vulcanii din jur soiuri precum Bourbon Caturra Catuai Pache Pacamara și Catimor prosperă aici. Guatemala ca și alte țări din America Centrală folosește altitudinea pentru a clasifica cafeaua. Acest lot este un HB (Hard Bean) - ceea ce înseamnă că a fost cultivat între 1.200 și 1.300 de metri altitudine. Recoltarea în această regiune se desfășoară din decembrie până în martie. Odată ce sunt recoltate cireșele de cafea coapte acestea sunt spălate complet și apoi uscate pe terase. Rezultatul este o ceașcă echilibrată și curată.
Scrie parerea ta
Etolia Guatemala La Pastoria 1kg cafea boabe proaspat prajita
Ai cumparat produsul Etolia Guatemala La Pastoria 1kg cafea boabe proaspat prajita ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Etolia este o cafea boabe proaspat prajita 100% Arabica de specialitate. Sortiment: Guatemala La Pastoria HB EP washed scor SCA 82 50. TRANSPORT GRATUIT! Recolta: 23/24 O cafea cu o aciditate plăcută citrică corp neted gust ușor fructat proaspăt cu note de ciocolată și trestie de zahăr. Aciditate: 3/5 Corp: 3/5 Aroma: 3/5 Caracteristici: Ingrediente: 100% Arabica Ferme: micii proprietari și plantațiile Tratare: washed (spalata) Zona: America centrală Altitudine: 1300 - 2000m Varietati: Bourbon Caturra Typica Catuai Pache Recoltare: decembrie - martie Aroma: fructată Note: ciocolată trestie de zahăr Aciditate: citrică plăcută Prajire: Mediu City Această cafea a fost cultivată în sud de Finca La Pastoria situată în departamentul Santa Rosa. Datorită altitudinilor mari din zonă precum și a solurilor bogate în nutrienți de la vulcanii din jur soiuri precum Bourbon Caturra Catuai Pache Pacamara și Catimor prosperă aici. Guatemala ca și alte țări din America Centrală folosește altitudinea pentru a clasifica cafeaua. Acest lot este un HB (Hard Bean) - ceea ce înseamnă că a fost cultivat între 1.200 și 1.300 de metri altitudine. Recoltarea în această regiune se desfășoară din decembrie până în martie. Odată ce sunt recoltate cireșele de cafea coapte acestea sunt spălate complet și apoi uscate pe terase. Rezultatul este o ceașcă echilibrată și curată.
Acorda un calificativ