Etolia Papua New Guinea Sigri este o cafea boabe proaspat prajita 100% Arabica aromata single origin 21/22. Sortiment: Papua New Guinea Sigri Estate Plantation A washed. TRANSPORT GRATUIT la achiziția unei Etolia Papua New Guinea Sigri A washed 1kg cafea proaspat prajita boabe Cafeaua din Papua Noua Guinee este caracterizata de o aciditate medie dar delicata de vin facut din mere fapt care ii da un gust unicat incomparabil cu alte sortimente crescute in aceeasi zona geografica. Majoritatea cafelei din PNG este crescuta pe plantatii mici ingrijite de fermierii locali dar exista si plantatii mai vaste care produc o cafea mai consistenta si prelucrata prin metode si cu echipament bune. Cafeaua Papua New Guinea din zona Sigri are o complexitata modesta nu foarte pregnanta uneori cu tente pamantii o aciditate slaba spre moderata. Citeste despre: Plantatii de cafea: Papua Noua Guinee Caracteristici: Cantitate: 250g cafea boabe proaspat prajita 100% Arabica Aciditate: 3/5 Corp: 3/5 Aroma: 3/5 Procesare: Washed (spalata) Zona: Sigri Varietati: Arusha Bourbon Typica Caturra Altitude: 1300-1900 m Recolta: mai - august Caracteristici: o cafea cu o aciditate citrică echilibrată corp catifelat cu note fine de fructe de pădure cacao și ciocolată neagră. Prajire: Mediu City
Scrie parerea ta
Etolia Papua New Guinea Sigri A washed 250g cafea boabe proaspat prajita
Ai cumparat produsul Etolia Papua New Guinea Sigri A washed 250g cafea boabe proaspat prajita ?
Lasa o nota si parerea ta completand formularul alaturat.
Etolia Papua New Guinea Sigri este o cafea boabe proaspat prajita 100% Arabica aromata single origin 21/22. Sortiment: Papua New Guinea Sigri Estate Plantation A washed. TRANSPORT GRATUIT la achiziția unei Etolia Papua New Guinea Sigri A washed 1kg cafea proaspat prajita boabe Cafeaua din Papua Noua Guinee este caracterizata de o aciditate medie dar delicata de vin facut din mere fapt care ii da un gust unicat incomparabil cu alte sortimente crescute in aceeasi zona geografica. Majoritatea cafelei din PNG este crescuta pe plantatii mici ingrijite de fermierii locali dar exista si plantatii mai vaste care produc o cafea mai consistenta si prelucrata prin metode si cu echipament bune. Cafeaua Papua New Guinea din zona Sigri are o complexitata modesta nu foarte pregnanta uneori cu tente pamantii o aciditate slaba spre moderata. Citeste despre: Plantatii de cafea: Papua Noua Guinee Caracteristici: Cantitate: 250g cafea boabe proaspat prajita 100% Arabica Aciditate: 3/5 Corp: 3/5 Aroma: 3/5 Procesare: Washed (spalata) Zona: Sigri Varietati: Arusha Bourbon Typica Caturra Altitude: 1300-1900 m Recolta: mai - august Caracteristici: o cafea cu o aciditate citrică echilibrată corp catifelat cu note fine de fructe de pădure cacao și ciocolată neagră. Prajire: Mediu City
Acorda un calificativ