Etolia Brazilia Mogiana 250g cafea boabe proaspăt prăjită

Cod intern: xsales_302196646
Producator: Etolia
Vizualizari: 6 / Achizitii: 4
Pret:   39.99 RON

Acest produs este publicat in categoria Mall Si Hypermarket la data de 14-09-2024: 04:09 si vandut de Kfea. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate. ( alege finantarea potrivita )

  • Produs cu garantie

  • Livrare direct din stocul fizic al Kfea

  • Retur gratuit minim 14 zile de la data achizitiei

Etolia este o cafea boabe proaspăt prăjită 100% Arabica de specialitate cu o aromă echilibrată și complexă. Sortiment: Mogiana SCR 17/18 Scor: 82.25 O cafea dulce echilibrată cu un corp catifelat aciditate medie și note de ciocolată neagră boabe de cacao și zahăr brun. Cantitate: 250g cafea boabe 100% Arabica Recoltă: 23/24 Caracteristici: Aciditate: 3/5 Corp: 3/5 Aromă: 3/5 Tratare: decorticare naturala Altitudine: 600m - 1300m Varietate: Various Certificare: Rainforest Alliance Gust: dulce si echilibrat Aciditate: medie Corp: catifelat Note: ciocolată neagră boabe de cacao zahăr brun Prăjire: Mediu City Brazilia este unul dintre cei mai mari producatori de cafea la nivel mondial cu plantatii care cresc aproximativ sase miliarde de plante de cafea dintre care 74% sunt Arabica si 26% Robusta. În centrul Braziliei vasta savană Cerrado este întreruptă de platouri aparent nesfârșite numite Chapadas. Acestea acoperă statele Goiás Mato Grosso do Sul Mato Grosso Tocantins și Minas Gerais transformându-le într-una dintre cele mai mari zone de producție de cafea din lume. În jurul Minas Gerais agricultorii au început să se concentreze pe cultivarea în principal a cafelelor speciale. Anotimpurile bine definite cu veri calde și umede și ierni plăcut răcoroase și uscate favorizează cultivarea cafelei în această regiune. Această cafea a fost produsă în regiunea Mogiana iar recoltarea se face in lunile uscate - mai iunie si iulie.  Cea mai comună metodă de prelucrare din Brazilia utilizată pentru aproximativ 90% din cafelele Arabica produse este procesul uscat descris corect ca fiind natural. Întreaga cireașă de cafea este mai întâi curățată și apoi așezată la soare pentru a se usca în straturi subțiri pe terase sau uscată cu mașini de uscat.      
Nota clientilor