Etolia Honduras Flor Azul 1kg cafea boabe proaspat prajita

Cod intern: xsales_322813543
Producator: Etolia
Vizualizari: 6 / Achizitii: 2
Pret:   179.99 RON

Acest produs este publicat in categoria Mall Si Hypermarket la data de 26-10-2024: 12:10 si vandut de Kfea. Vanzatorul isi asuma corectitudinea datelor publicate. ( alege finantarea potrivita )

  • Produs cu garantie

  • Livrare direct din stocul fizic al Kfea

  • Retur gratuit minim 14 zile de la data achizitiei

Etolia Honduras Flor Azul 1kg cafea boabe proaspat prajita este cafea boabe proaspat prajita de origine 100% Arabica.   Sortiment: Bourbon Caturra Catuai Pacas Typica recolta Dec 23 - Apr 24 scor SCA 84.   Țară de origine: Romania   TRANSPORT GRATUIT!   Deși Honduras produce mai multă cafea decât Costa Rica și Guatemala la un loc se cunosc puține lucruri despre această țară în domeniul specialităților. Situat de-a lungul graniței cu Salvador în sud-vestul țării Montecillos are condiții meteorologice ideale și altitudini ridicate pentru cultivarea cafelei de specialitate. Ca urmare a calității acestei regiuni Montecillos a dobândit recunoaștere la nivel mondial și găzduiește prima denumire de origine din Honduras: Café de Marcala.Această selecție L+B Flor Azul provine de la prietenii noștri de la COMSA situată în districtul Marcala La Paz. Cooperativa a fost înființată în anul 2000 de 45 de fermieri preocupați de comunitate.   Regiunile recoltei sunt Marcala (Montecillos) Copán Comayagua El Paraiso Opalaca Agalta cuprinzand altitudini intre 1000 si 1600m cu variatii de boabe Bourbon Caturra Catuai Pacas si Typica.   Aciditate: 3/5 Corp: 3/5 Aroma: 3/5 Ingrediente: cafea boabe 100% Arabica Tratare: washed (spalata) Zona: Marcala (Montecillos) Copán Comayagua El Paraiso Opalaca Agalta Altitudine: 1000 - 1600m Gust: fructe cu samburi Note: miere ciocolata neagra Aciditate: citrica placuta Corp: mediu matasos Prajire: Mediu City Strictly Hard Grown (SHG). Cafeaua Strictly Hard Grown (SHG) crescuta la altitudine este rezistenta si poate fi prajita de la light la dark. Profilul de prajire light va insemna aciditate pronuntata si note delicate de vin. Aceasta aciditate a cafelei rezista si la prajirea dark acest lucru insemnand ca acest profil de prajire nu va face cafeaua sa capete un gust banal ci ca ii va pastra notele vibrante atat in varianta de specialitate cat si in amestec. Aceasta cafeaeste de obicei dulce și fina și poate începe să dezvolte arome tipice de citrice vanilie nuci și ciocolată. EP (European Preparation) - boabele verzi sunt sortate manual pentru a inlatura orice boabe cu defect si corpuri straine.
Nota clientilor